Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Ontvang tot € 1000,- opleidingsbudget via STAP!

Actie! Creative Cloud bij opleiding MultiMedia Engineer
Om te zorgen dat jij optimaal kunt studeren hebben wij nu een actie voor alle nieuwe MultiMedia Engineers. Schrijf je vóór 29 februari 2016 in en krijg een jaar lang Adobe Creative Cloud cadeau!

Als jij aan de slag gaat in de wereld van de multimedia dan gebruik je natuurlijk allerlei softwarepakketten om jouw website vorm te geven. Zo werken wij in onze opleiding met o.a. Photoshop, Dreamweaver, BBEdit, Final Cut Pro, Pro Tools, Cinema 4D, Edge Animate, Flash en Illustrator. Adobe is een belangrijke software leverancier in de creatieve industrie en veel van deze programma’s zitten dan ook in hun ‘Creative Cloud’.

De opleiding MultiMedia Engineer leidt jou op tot professioneel Interaction Designer en omvat alle disciplines die hiervoor nodig zijn. Denk hierbij aan projectplanning, grafische gebruikersinterfaces, audio- en video productie, het maken van graphics (digitale beelden) en web-authoring. Deze praktische opleiding kan zowel fulltime (1 jaar) als parttime (1,5 jaar) gevolgd worden.

Actie
Voor alle nieuwe inschrijvingen voor de opleiding MultiMedia Engineer hebben wij nu een speciale actie. Je krijgt namelijk bij deze opleiding een Creative Cloud studentenabonnement van één jaar cadeau! Je beschikt zo over de hele range aan Adobe programma’s voor DTP, Web, Video en Audio. Uiterst handig voor tijdens jouw studie!

Wil jij ook thuis het uiterste uit je studie kunnen halen, en alle Adobe tools tot je beschikking krijgen? Schijf je dan snel in.

De actie loopt tot en met 29 februari 2016. Op deze actie zijn voorwaarden van toepassing, deze worden op verzoek toegezonden.

Open dag
Wil je eerst even komen kennis maken met College of MultiMedia? Op zondag 14 februari 2016 organiseren wij een open dag! Tijdens deze dag kun je langskomen voor een interessante proefles of masterclass of een informatiesessie bijwonen. Deelname is geheel gratis dus meld je snel aan!

Inschrijven nieuwsbrief

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Met dit formulier schrijf je je direct in voor onze maandelijkse nieuwsbrief updates. Blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Recent Posts


Archieven


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.