Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

App Developers gezocht!
Van 11 t/m 13 april vond het APPRIL Festival plaats in B.Amsterdam.

Tijdens dit evenement werden vele lezingen, presentaties en masterclasses op het gebied van app development verzorgd.

Zo ging ABN AMRO uitgebreid in op de ontwikkeling van hun succesvolle app ‘Tikkie’ en de toekomst van innovatieve API oplossingen binnen de bankensector.

Tele2 gaf een inspirerend kijkje achter de schermen over de toepassing van Artificial Intelligence (AI) in hun nog te lanceren app. Hierdoor kunnen hun klanten in de toekomst via de ‘Conversational User Interface’ in normale mensentaal chatten met de ‘klantenservice robot’.

En zo waren er nog vele andere zeer interessante presentaties over Mobile Business, App Marketing, Artificial Reality en app development technieken.

Wat tijdens het evenement opviel was dat vrijwel elke presentatie werd afgesloten met ‘We are hiring!’. Met andere woorden, bedrijven zitten te springen om goede (App) Developers!

Heb je zelf de ambitie om als App Developer aan de slag te gaan en beschik je al over programmeer-ervaring? Kijk dan eens naar onze 5-daagse training iOS App Programmer!

Tijdens deze training leer je eerst in 2 dagen de programmeertaal Swift, om vervolgens 3 dagen aan de slag te gaan met app development.

Neem gerust contact op met een van onze adviseurs als je nog vragen hebt!

Inschrijven nieuwsbrief

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Met dit formulier schrijf je je direct in voor onze maandelijkse nieuwsbrief updates. Blijf op de hoogte!


Recent Posts


Archieven


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.