Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

CMM bestaat 22 jaar! 22% korting voor alumni!


Locatie Zeeburgerdijk

De tijd vliegt! 22 jaar geleden startte CMM in het pand aan de Zeeburgerdijk in Amsterdam.

Door de groei van het aantal opleidingen, trainingen en studenten verhuisden we in 2010 naar een groter pand; onze huidige locatie op Egelenburg in Amsterdam.

Om onze 22e verjaardag te vieren, bieden we al onze alumni, die een opleiding van 6 maanden of langer hebben gevolgd, 22% korting op een training naar keuze!

Door middel van een korte hands-on training (b.v. tijdens onze Summer School) kun je als CMM student je kennis weer helemaal actueel maken, of aanvullende skills leren. Een paar voorbeelden van populaire trainingen:


Web


Video


3D

De korting geldt voor trainingen die uiterlijk 30 augustus van start gaan. Bij je inschrijving via onze website dien je in het veld ‘Opmerkingen’ de promocode ‘cmmalumni22’ te vermelden. Wij controleren vervolgens de gegevens en bevestigen per e-mail of je in aanmerking komt voor de korting. De korting is niet geldig i.c.m. andere kortingen en is onder voorbehoud van wijzigingen.

Hopelijk tot snel bij CMM!

Inschrijven nieuwsbrief

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Met dit formulier schrijf je je direct in voor onze maandelijkse nieuwsbrief updates. Blijf op de hoogte!


Recent Posts


Archieven


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.