Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Ontvang tot € 1000,- opleidingsbudget via STAP!

CMM ontvangt NRTO-keurmerk
College of MultiMedia (CMM) heeft op 9 februari 2022 succesvol een audit voor de NRTO afgelegd en heeft daarom het NRTO-keurmerk ontvangen. Dit keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsmarkt. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden.

Een onafhankelijke, externe certificerende instelling heeft tijdens een audit vastgesteld dat CMM voldoet aan de kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk. Hiermee kan CMM aantonen dat zij voldoet aan hoge eisen voor transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel.

Keurmerk geeft zekerheid
Private opleidingsbureaus, onderwijsinstellingen en exameninstituten hebben een breed en divers aanbod aan opleidingsvormen, -technieken en -instrumenten. Deze diversiteit is de kracht van de private opleidingsbranche. Het NRTO-keurmerk fungeert in de opleidingsmarkt als een teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut.

Leden van de NRTO staan voor kwaliteit en professionaliteit. Ze voldoen aan de eisen van het NRTO-keurmerk.

CRKBO
De NRTO-audit op 9 februari is gecombineerd met een (succesvolle) her-audit voor het CRKBO. Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs bestaat uit een Register Instellingen en een Register Docenten. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs

Door het succesvol afronden van deze her-audit kan CMM haar trainingen en opleidingen zonder btw blijven aanbieden.

STAP-budget van € 1.000 beschikbaar!
Door het behalen van het NRTO-keurmerk komen de beroepsgerichte trainingen en opleidingen vanaf nu in aanmerking voor een subsidie van € 1.000,- via het STAP-budget.

Deze regeling is vanaf dan jaarlijks beschikbaar voor vrijwel iedere volwassene in Nederland. Uitgebreide informatie hierover staat op onze STAP-budget pagina.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Met dit formulier schrijf je je direct in voor onze maandelijkse nieuwsbrief updates. Blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Recent Posts


Archieven


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.