Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Ontvang tot € 1000,- opleidingsbudget via STAP!

CMM Summerschool 2015
Summerschool_flyer_06

Gezien het overweldigende succes van Summerschool 2014, biedt CMM opnieuw een professioneel trainingsprogramma op multimedia gebied aan. Gebruik de zomer om jouw skills te upgraden!

Ook dit jaar hebben wij weer een interessant cursus programma samengesteld. Of het nu gaat om video bewerken, digitale marketing, het ondersteunen van Mac computers of gevorderde 3D cursussen.. het kan bij ons allemaal! De rustige zomermaanden zijn bij uitstek de periode om te komen trainen en zo gaat u vol actuele kennis weer fris het najaar in.

3D Advanced Bootcamp – 5 dagen
Een speciaal programma voor de professionele C4D gebruikers die hun vaardigheden willen uitbreiden. Je kan de hele week volgen of een aantal geselecteerde dagen. Lees alles op de speciale C4D Summerschool pagina.
Data: 20, 21, 22, 23 en 24 juli 2015

DaVinci Resolve – 3 dagen

Op veler verzoek bieden wij deze zomer de cursus kleur correctie met DaVinci Resolve weer aan. De training zal bestaan uit:

2 dagen – Resolve technische training (voor het beheersen van de software)
1 dag – Het gebruik van Resolve voor kleur correcties
Je kunt de volledige drie dagen volgen of een los onderdeel.
Data: 20, 21 juli en 22 juli 2015

After Effects Bootcamp – 4 dagen

Leer in vier dagen animaties en visuele effecten creëren in het populaire programma After Effects. Klik hier voor de volledige cursus informatie.
Data: 4, 5, 6 en 7 augustus 2015

Digital Marketing Bootcamp – 5 dagen

Professionele digitale marketing training waarbij alle aspecten aan bod komen, voor zowel ondernemers als marketing medewerkers. Na het examen krijg je een officieel diploma. De cursus wordt gegeven in het Engels. Lees hier meer.
Data: 20, 21, 22, 23 en 24 juli 2015

OS X Yosemite Bootcamp – 5 dagen

Tijdens deze intensieve training leer jij alles over de ondersteuning van Mac’s én het beheren van OS X Server. De bootcamp is inclusief officiële examens, waardoor jij in één week Apple Certified Technical Coordinator 10.10 kunt worden. Alle onderwerpen en specificaties lees je hier na.
Data: 17, 18, 19, 20 en 21 augustus 2015.

Interesse of aanmelden?

Indien je interesse hebt om deel te nemen aan onze summerschool, stuur ons een mailtje op summerschool@cmm.nl en wij houden je op de hoogte over de cursussen, data, prijzen en overige informatie.
Voor de cursussen After Effects, Digital Marketing en OS X Yosemite bootcamp kun je je via de cursuspagina meteen inschrijven.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Met dit formulier schrijf je je direct in voor onze maandelijkse nieuwsbrief updates. Blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Recent Posts


Archieven


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.