Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Ontvang tot € 1000,- opleidingsbudget via STAP!

CMM trainingen gevalideerd door Registerleraar


Registerleraar

College of MultiMedia is verheugd om te kunnen melden dat diverse van onze trainingen onlangs zijn gevalideerd door Registerleraar.nl

Registerleraar.nl is het beroepsregister voor leraren in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en speciaal (voortgezet) onderwijs. Door je te registreren als leraar laat je zien dat je bevoegd en bekwaam bent én dat je hieraan blijft werken. Leerlingen, ouders, collega’s en schoolleiding kunnen vertrouwen op jouw professionaliteit.

Op 21 februari 2017 heeft de Eerste Kamer ingestemd met de invoering van de wet Beroep Leraar en Lerarenregister. Met deze wet krijgen leraren meer zeggenschap over de inrichting van hun onderwijs en kunnen zij via het beroepsregister hun bekwaamheid én het onderhouden van die bekwaamheid aan elkaar en aan de samenleving laten zien.

College of MultiMedia biedt via het Platform Bijscholing VMBO de volgende trainingen:

Deze trainingen kunnen via het Platform Bijscholing VMBO zeer voordelig worden gevolgd (€ 25 voor 1 dag en € 35 voor 2 dagen).

Naast bovengenoemde trainingen kan CMM een breed scala aan andere multimedia trainingen verzorgen. Dit kan bij ons op locatie in Amsterdam of op een andere locatie (b.v. uw school).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jessica Heller via 020-462 39 32 of jessica@cmm.nl.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Met dit formulier schrijf je je direct in voor onze maandelijkse nieuwsbrief updates. Blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Recent Posts


Archieven


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.