Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Ontvang tot € 1000,- opleidingsbudget via STAP!

CMM traint Gerrit Rietveld Academie op 3D skills
Nadat CMM eerder trainingen had verzorgd voor OS X, Premiere Pro en Final Cut Pro, kwamen 6 docenten van de Gerrit Rietveld Academie recent hun 3D skills verbeteren met een training Maxon Cinema 4D.

De Rietveld Academie

Video editing studio van Rietveld Academie

De Gerrit Rietveld Academie is een Hogeschool voor Beeldende Kunsten en Vormgeving. Ze verzorgen een bachelor opleiding en vier masteropleidingen. De Rietveld Academie geniet internationale bekendheid en op de school met circa 850 studenten lopen circa 46 nationaliteiten rond!

De Rietveld Academie vindt het belangrijk om de aansluiting te behouden op de arbeidsmarkt. Daarom wordt naast ‘analoge’ technieken als hout-, steen-, glas- en zeefdruktechnieken ook veel aandacht besteed aan de digitale vaardigheden van de studenten.

De Rietveld Academie

Rietveld Academie editing studio’s

Naast het gebruik van digitale audio (Pro Tools, Logic Pro X) en video (Final Cut Pro, Premiere Pro) willen studenten ook in toenemende mate gebruikmaken van 3D toepassingen. Denk hierbij aan product design, 3D modelleren en het presenteren van eindprojecten in animatievorm.

Met het succesvol afronden van de Maxon Cinema 4D Bundel kunnen de docenten de studenten nu optimaal begeleiden bij hun 3D projecten!

Rietveld analoog

Inschrijven nieuwsbrief

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Met dit formulier schrijf je je direct in voor onze maandelijkse nieuwsbrief updates. Blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Recent Posts


Archieven


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.