Masters at MultiMedia Education!
 • Certified
 • Certified
 • Certified
 • Certified
 • Certified

Ontvang tot € 1000,- opleidingsbudget via STAP!

Adobe InDesign PDF documenten

Data & prijs »

College of MultiMedia Amsterdam is de door Adobe geautoriseerde trainer in Nederland.

Tijdens de eendaagse cursus InDesign PDF documenten leer je interactieve PDF documenten met invulbare velden en keuzevelden te maken. Daarnaast krijg je een introductie over digital publishing mogelijkheden. Wil je hier alles over leren, volg dan de training InDesign ePub3 Fixed Layout.

Omschrijving

De eendaagse cursus Adobe InDesign PDF documenten is gebaseerd op het boek ‘Adobe InDesign – Classroom in a Book’ en maakt deel uit van de officiële trainingsserie van Adobe en hun gepubliceerde software. De cursus wordt gegeven door een Adobe Certified Trainer, die de software zelf ook dagelijks gebruikt en dus altijd op de hoogte is van de laatste tips & tricks.

Na afloop van de cursus heeft de deelnemer kennis van het creëren van interactieve PDF formulieren met invulbare velden en keuzevelden. Ook wordt tijdens de les een introductie op digital publishing besproken.

Onderwerpen

 • Creating Adobe PDF files with Form Fields (interactieve PDF met invulbare velden, keuzevelden en meer)
 • Creating a fixed-layout EPUB (Introduction to InDesign ePub3 Fixed Layout)
 • Creating a reflowable EPUB (Introduction)

Doelgroep

De training InDesign PDF documenten is bedoeld voor iedereen die de interactieve PDF tools van InDesign wil leren benutten.

Doel

Het doel van de training is om jou de interactieve PDF tools van InDesign CC te leren gebruiken. Na afloop van de cursus heeft de deelnemer kennis van het creëren van interactieve PDF formulieren met invulbare velden en keuzevelden. Ook wordt tijdens de les een introductie op digital publishing besproken.

 • Basiskennis Adobe InDesign CC
 • Kennis van de Engelse taal (software en lesmateriaal zijn in het Engels)
 • Bekendheid met het gebruik van een computer en de algemene software-eigenschappen

De docent heeft voor deze cursus lesmateriaal samengesteld.

Als Adobe Authorised Training Centre (AATC) maken we altijd gebruik van de meest recente versie van het programma. Zo ben je na de cursus altijd bekend met de allernieuwste mogelijkheden en weet jij hoe je die het beste kunt inzetten.

 

Examen en certificaat

College of MultiMedia is Adobe Authorised Training Centre, wat inhoudt dat we altijd gecertificeerde docenten gebruiken.

Na deelname van de cursus krijg je een certificaat van deelname. Je kunt er ook voor kiezen om het officiële examen te maken om ACE (Adobe Certified Expert) te worden bij een “Adobe Test Centrum”.

Data & prijs »
Direct inschrijven »

Interesse in de Adobe InDesign PDF documenten cursus?

Schrijf je dan meteen in!

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.