Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Ontvang tot € 1000,- opleidingsbudget via STAP!

Arnold en Cinema 4D (Summer School)

Data & prijs »

Zomer, het moment voor een welverdiende break. Vakanties naar tropische stranden, wuivende palmen, waanzinnige cocktails gedronken uit een kokosnoot, exotische liefdes en de meest exclusieve lessen in 3D animatie die het daglicht ooit hebben mogen aanschouwen. Yes! Summer School is terug!

De school is leeg het programma is vol! Na het succes van vorig jaar hebben wij wederom een indrukwekkende line-up van advanced lessen voor studenten die aan de zomer meer dan een goudbruine tint willen overhouden! We hebben twee exclusieve trainers weten te strikken voor het doceren van twee veel gevraagde onderwerpen: realtime 3D en character animation, Oud gediende Lars Scholten is ook weer van de partij voor een deep dive in advanced rendering.

In deze eendaagse training duiken we in de wereld van de render engine Arnold en Cinema 4D. Cinema 4D is van huis uit een biased render. Dit houdt in dat veel licht effecten uit de echte wereld in render slechts benaderd kunnen worden met tricks en fakes. Dit principe werd door de nieuwe render engine Arnold uit het water geblazen. Arnold levert fysiek correcte resultaten tegen een lage render prijs. Leer werken met Arnold, en breng je werk naar een hoger niveau met deze eendaagse exclusieve training.

Kennis van Cinema 4D is voor het volgen van deze masterclass een must.

Data & prijs »
Direct inschrijven »

Interesse in de Arnold en Cinema 4D (Summer School) cursus?

Schrijf je dan meteen in!

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.