Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Cinema 4D Practitioner

Data & prijs »

De training Maxon Cinema 4D Practitioner behandelt de essentiële onderdelen van 3D belichten, animatie en renderen. Cinema 4D is hét professionele 3D softwarepakket van Maxon. Cinema 4D wordt gebruikt voor het maken van animaties, stills en 3D modellen. College of MultiMedia is de door Maxon geautoriseerde trainer in Nederland.

Tijdens deze 3-daagse training ga je in een moderne trainingsruimte op onze locatie in Amsterdam hands-on aan de slag! Tijdens de lessen is er uitgebreid de mogelijkheid tot het stellen van vragen en voor persoonlijke begeleiding. De training wordt verzorgd door een Maxon Lead Instructor.

Voor deze training heb je een goede basiskennis van Cinema 4D nodig. Heb je dat nog niet? Volg dan eerst Cinema 4D Basics. Wanneer je je tegelijk voor beide trainingen inschrijft dan betaal je slechts € 925,- per training!

Maxon Cinema 4D training

Omschrijving

Cinema 4D is geschikt voor zowel beginners als gevorderden uit diverse verschillende vakgebieden. Zo wordt er van de software gebruik gemaakt door architecten bij het visualiseren van ontwerpen, bij het maken van prototypes van producten, bij het maken van motion graphics in bijvoorbeeld de broadcast-industrie, maar ook 3D printen of interactiviteit in online magazines.

Deze korte cursus behandelt de basisprincipes van 3D belichten, animatie en renderen. Samen met de cursus Cinema 4D Basics geeft Cinema 4D Practitioner alle tools die een beginnende Cinema 4D gebruiker nodig heeft om het programma te leren beheersen.

Onderwerpen

  • Belichten van een 3D scene.
  • Werken met 3D camera’s.
  • Werken met animatie in de tijdlijn.
  • Renderen van stills en animaties en dynamics.

Doelgroep

De cursus Cinema 4D Practitioner is geschikt voor architecten, fotografen, motion graphic designers, electronic pre-press, game designers en iedereen die wil leren om in 3D te ontwerpen en al basis kennis van Cinema 4D heeft.

 

Benodigde voorkennis

Lesmateriaal

Tijdens de training Cinema 4D Practitioner wordt gebruik gemaakt van een reader die is geschreven door onze trainer. Onze trainer is een door Maxon officieel gecertificeerde trainer en Lead Instructor in Nederland.

Examen en Certificering

College of MultiMedia is Maxon Authorised Training Partner wat inhoudt dat je altijd les krijgt van gecertificeerde Maxon experts.

Na de cursus krijg je een certificaat van deelname. Hierdoor kun je laten zien dat jij de basisvaardigheden van Cinema 4D kent.

Data & prijs »

Interesse in de Cinema 4D Practitioner cursus?

Schrijf je dan meteen in!

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.