Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Klassikale en online lessen mogelijk!

Cinema 4D Update

Data & prijs »

De Cinema 4D Update training is een cursus van één dag waarbij hands-on de nieuwe features van Cinema 4D R21 worden behandeld.

Voor het volgen van deze cursus is een basis kennis van Cinema 4D vereist. De lesstof is ontwikkeld voor studenten die de opleiding 3D Producer of de cursus Cinema 4D Basics en Practitioner hebben gevolgd. De cursus is ook te volgen door studenten met voldoende zelfstudie.

MAXON Cinema 4D R20

Omschrijving

Cinema 4D blijft in beweging! Maxon brengt ieder jaar een nieuwe versie van zijn vlaggenschip uit. De updates van Cinema 4D staan bekend als zeer uitgebreid. Over gehele linie zijn sterke verbeteringen aangebracht en nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Het doel van deze cursus is deze nieuwe functies te leren kennen, en goed te gebruiken.

Onderwerpen

Bekijk op de website van MAXON de complete feature set voor Cinema 4D R21.

Doelgroep

De cursus Cinema 4D Update is geschikt voor iedereen die met eerdere versies van Cinema 4D werkt of heeft gewerkt en benieuwd is naar alle nieuwe mogelijkheden in de nieuwe versie.

 

Benodigde voorkennis

  • Navigeren in de Interface van Cinema 4D

Lesmateriaal

Tijdens de Update training Cinema 4D wordt gebruik gemaakt van een uitgebreide reader die is geschreven door onze trainer en een aantrekkelijke set van lesmateriaal geleverd (neem een USB stick mee). Onze trainer is een door Maxon officieel gecertificeerde trainer en Lead Instructor in Nederland.

Examen en Certificering

College of MultiMedia is Maxon Authorised Training Partner wat inhoudt dat je altijd les krijgt van gecertificeerde Maxon experts.

Na de cursus krijg je een certificaat van deelname. Hierdoor kun je laten zien dat jij de basisvaardigheden van Cinema 4D kent.

Data & prijs »
Direct inschrijven »

Interesse in de Cinema 4D Update cursus?

Schrijf je dan meteen in!

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.