Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Ontvang tot € 1000,- opleidingsbudget via STAP!

UX Prototyping Tools

Data & prijs »

Leer om razendsnel ideeën te toetsen en te verbeteren met schetsen en om een prototype in UX-software te maken.

Als moderne UX-designer of visual designer ben je méér dan een zelfstandige ontwerper die in zijn eentje aan een fraai ontwerp werkt. Je neemt deel aan een continue wisselwerking tussen marketeers, managers, developers, testers en gebruikers. Je taken sluiten aan bij allerlei stadia van het proces, dus je tools moeten net zo flexibel inzetbaar zijn.

Tijdens deze 3-daagse training ga je op onze systemen hands-on aan de slag met de meest populaire tools, zoals Marvel, InVision, Sketch, Axure RP, Figma, Adobe XD en ProtoPie.

Op dit moment wordt deze training alleen aangeboden als onderdeel van de 6-daagse training UX ICT Architect. Neem contact met ons op als je alleen de 3-daagse UX Prototyping Tools training wilt volgen.

Doelgroep

Grafisch ontwerpers, Interaction en UX/UI Designers, digital of visual designers – het maakt niet uit hoe je jezelf noemt. Maar als je werkt aan het ontwerp van websites en apps of andere interfaces, dan helpt deze training je snel op weg.

Doel

Een snelle en verhelderende kennismaking met de meest populaire visuele tools voor het maken van digitale prototypes.

Benodigde voorkennis

Voor deze cursus is géén specifieke voorkennis nodig. Uiteraard is het wel vereist dat je vertrouwd bent met het zelf gebruiken van websites en apps.

Lesmateriaal

Er staat voor iedere deelnemer een iMac ter beschikking, maar men kan ook een eigen laptop meenemen.

Certificering

Na de cursus krijgt je een certificaat van deelname. De cursus wordt gegeven door een door de Nielsen Norman Group gecertificeerde UX-expert en tevens Adobe Certified Expert & Instructor.

Data & prijs »
Direct inschrijven »

Interesse in de UX Prototyping Tools cursus?

Schrijf je dan meteen in!

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.