Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Ontvang tot € 1000,- opleidingsbudget via STAP!

DaVinci Resolve: kleurcorrectie, editing en audio post productie. Gratis!
DaVinci Resolve van Blackmagic Design is wereldwijd de meest gebruikte software voor kleurcorrectie en grading. Het wordt gebruikt voor vrijwel alle Hollywoodproducties, tv-shows en commercials.

Vanaf versie 12.5 is Resolve naast de zeer uitgebreide kleurcorrectie tools ook uitgerust met een complete toolset voor video-editing.

En vanaf versie 14 wordt de software nog veelzijdiger door de toevoeging van professionele audio post productie functionaliteit in de vorm van ‘Fairlight audio tools’. Hiermee kun je audio opnemen, editen, kleuren en verrijken met effecten.

Het mooiste van dit alles is dat al deze tools beschikbaar zijn in een gratis versie!

Als je aan de slag wilt met 4K en de beschikking wilt hebben over nog meer mogelijkheden dan kan je voor € 259,- excl. BTW de ‘Studio’ versie aanschaffen.

CMM is dé officiële Blackmagic Training Partner in Nederland. Om optimaal te leren werken met Resolve en alles uit de software te halen, bieden we drie verschillende trainingen aan:

DaVinci Resolve Color Operational – leer de basis van kleurcorrectie

DaVinci Resolve Color Creative – benut de creatieve mogelijkheden van DaVinci

DaVinci Resolve Editing – leer de video editing tools te gebruiken

Neem gerust contact op met een van onze adviseurs als je nog vragen hebt of wilt weten welke training geschikt voor je is! De trainingen kunnen ook als maatwerk verzorgd worden bij CMM of op een externe locatie.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Met dit formulier schrijf je je direct in voor onze maandelijkse nieuwsbrief updates. Blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Recent Posts


Archieven


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.