Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Ontvang tot € 1000,- opleidingsbudget via STAP!

El Capitan is the next OS X in line
Deze herfst heeft Apple traditiegetrouw een update uitgebracht voor hun OS X besturingssysteem. El Capitan heeft een verfijndere gebruikservaring en samen met een aantal verbeteringen wordt jouw Mac weer optimaal benut. Als geautoriseerd trainingscentrum van Apple zal CMM ook haar OS X cursussen hier op aan gaan passen.

Wat is er nieuw?
Het besturingssysteem OS X El Capitan heeft heel wat handige verbeteringen voor je Mac: nieuwe manieren om met meerdere vensters en Spaces te werken, nog beter zoeken met Spotlight, verbeteringen in ingebouwde apps zoals Foto’s, Safari, Mail en Kaarten, en een compleet nieuwe Notities-app waarin je niet alleen je aantekeningen kwijt kunt, maar ook foto’s, webkoppelingen, en nog veel meer. En over de gehele linie betere prestaties, zodat alles soepeler gaat, van gamen tot het openen van apps en het ophalen van e‑mail.
El Capitan is nu gratis te downloaden.

Nieuwe cursussen
Als Apple Authorised Training Centre verzorgt College of MultiMedia de officiële OS X cursussen. Natuurlijk staan wij te popelen om met El Capitan voor de klas te gaan staan, maar.. er is nog even geduld nodig.
Het nieuwe lesmateriaal van Apple wordt namelijk begin januari 2016 verwacht.
Zodra de boeken binnen zijn zullen wij de nieuwe training gaan verzorgen! De eerste data voor Support Essentials zijn dan ook gepland op 20, 21, 22 januari 2016.
Ook zullen er dan update dagen worden georganiseerd voor alle Apple Certified Professionals. De eerste training hiervoor staat 1 febrauri 2016 op de agenda. In één dag leer jij alle nieuwe features en neem je deel aan het officiële Apple examen: Support Essentials 10.11.

OS X Cursussen
Met de gecertificeerde OS X 101 Support Essentials cursus leer je om, op professioneel niveau, ondersteuning te bieden aan Mac gebruikers. Na de cursus ken je alle ins en outs van het Apple besturingssysteem. Aan het eind van de cursus kun je examen doen om “Apple Certified Support Professional” te worden.
De trainingen en certificeringen voor OS X Server, met de komst van OS X El Capitan, worden later bekend gemaakt.
Kun je niet wachten tot 2016?

Kun je niet wachten tot 2016?
Volg dan nu nog onze Yosemite Support Essentials of Yosemite Server Essentials training!

Inschrijven nieuwsbrief

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Met dit formulier schrijf je je direct in voor onze maandelijkse nieuwsbrief updates. Blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Recent Posts


Archieven


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.