Masters at MultiMedia Education!
 • Certified
 • Certified
 • Certified
 • Certified
 • Certified

Ontvang tot € 1000,- opleidingsbudget via STAP!

DaVinci Resolve Editing

Data & prijs »

Wil je in korte tijd aansprekende video’s leren monteren? Dat kan met de training DaVinci Resolve Editing.

Tijdens deze 2-daagse training ga je aan de slag met DaVinci Resolve, een ongelofelijk krachtig en gratis programma voor videomontage.

Gratis DaVinci Resolve software
Veel professionals kennen DaVinci Resolve als dé toonaangevende software voor kleurcorrectie. Sinds enige jaren heeft Blackmagic Design de software echter uitgebreid met professionele en gebruiksvriendelijke videomontage mogelijkheden. En dat alles is gratis beschikbaar!

Deze training behandelt alle belangrijke functies. Van het importeren en organiseren van media, tot het opzetten van een ruwe montage en het exporteren van de uiteindelijke video. Ook geavanceerde functie zoals het werken met titels en audio effecten komen aan bod. De training wordt afgesloten met het monteren van een fictie scene.

Blackmagic Design Training Partner
College of MultiMedia is dé Blackmagic Design Training Partner in de Benelux. De training wordt verzorgd door een zelfstandig filmmaker, scenarioschrijver en producent. Hij staat stevig in de dagelijkse praktijk en werkte mee aan diverse films, TV-producties en documentaires.

Volg deze training GRATIS via het STAP-budget

Tijdens de training worden de volgende onderwerpen behandeld:

 • Organizing a project
 • Assembling a Rough Cut
 • Refining a Timeline
 • Applying Transitions, Effects and Titles
 • Working with Audio
 • Delivering a Project

Wil je naast leren monteren ook aan de slag met het proces vóór je montage?

Kijk dan eens naar onze training Storytelling en DaVinci Resolve Editing. Naast editen leer je dan alles over het opzetten van een verhaallijn, het maken van een shot list, verschillende camerastandpunten, camera- en audiotechnieken en de decoupage.

Doelgroep
De training is speciaal ontwikkeld voor iedereen die video’s wil leren monteren met behulp van DaVinci Resolve.

Doel
Aan het einde van de training zal je beter video’s kunnen monteren. Want de belangrijke onderdelen van videomontage zijn behandeld.

Benodigde voorkennis
Voor deze training is geen speciale video voorkennis vereist.

De software die tijdens de training gebruikt wordt en veel video termen zijn in het Engels, waardoor basiskennis van deze taal aanwezig dient te zijn.

Je hoeft géén eigen computer mee te nemen en kan gebruikmaken van onze systemen.

Tijdens deze training ga samen met de trainer je hands-on aan de slag met DaVinci Resolve. Als Blackmagic Design partner maken we gebruik van het officiële les- en oefenmateriaal.

Als naslagwerk ontvang je het e-book ‘The Beginners Guide to DaVinci Resolve’. Dit lesmateriaal is in het Engels en heb je niet nodig tijdens de training.

Na afloop van de korte opleiding krijg je een certificaat van deelname.

Wil je een uitgebreidere opleiding volgen, waarbij dieper wordt ingegaan op alle aspecten van het produceren van video’s? Kijk dan eens naar onze korte opleiding Video Production Fast Track van 15 weken of de 6 maanden durende opleiding Professional Video Producer.

Data & prijs »
Direct inschrijven »

Interesse in de DaVinci Resolve Editing cursus?

Schrijf je dan meteen in!

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.