Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Klassikale lessen weer beperkt mogelijk vanaf 1 maart

Opleidingen


College of MultiMedia in Amsterdam verzorgt al sinds 1997 professionele opleidingen op het gebied van Web, Video en 3D.

CMM biedt zowel fulltime als parttime opleidingen en verzorgt daarnaast een groot aantal cursussen en trainingen voor zowel beginners als gevorderden.

CMM is geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) en is een geautoriseerd trainingscentrum voor Adobe, Avid, MAXON, Blackmagic Design en het Digital Marketing Institute. Daarnaast hebben we een samenwerkingsovereenkomst met het UWV.

Hieronder tref je een overzicht aan van onze opleidingen. Klik voor specifieke informatie op een van de opleidingen.

Start en duur
De opleidingen gaan twee keer per jaar van start, in het 1e kwartaal en 3e kwartaal. Afhankelijk van de start en de duur van de opleiding, wordt deze onderbroken door twee weken kerstvakantie en/of drie weken zomervakantie.

Bekijk hier showcases van onze studenten!

Kom naar de open dag!
Toetsing en certificering
Om de theoretische kennis tussentijds te toetsen vindt er een aantal progressietesten plaats. De vaardigheden worden beoordeeld aan de hand van praktijkopdrachten. De definitieve beoordeling wordt voor het grootste deel gebaseerd op het eindproject en het theorie-examen. Na succesvolle afronding ontvang je een certificaat of een diploma.

Inschrijfprocedure
Na je inschrijving voor een opleiding vindt een persoonlijk intakegesprek met één van de docenten plaats. Criteria voor toelating vind je op de betreffende opleidingspagina.

Wil je liever eerst een gesprek voordat je je inschrijft? Neem dan contact met een van onze adviseurs op om een vrijblijvend informatie-gesprek te plannen. Je kunt dan direct onze inspirerende locatie bekijken!

Het lesgeld voor de opleidingen kan in één keer of in termijnen worden betaald. Bij betaling in termijnen geldt een toeslag, deze toeslag vind je op de betreffende opleidingspagina.

Taal
Tenzij anders vermeld, worden alle opleidingen in het Nederlands gegeven. Het lesmateriaal en de software die gebruikt worden, zijn echter in het Engels.

Faciliteiten
Bij professionele opleidingen horen professionele faciliteiten, zoals praktijkruimtes, uitgerust met de nieuwste hard- en software. Er zijn voldoende werkstations waarop studenten ook buiten de lesuren aan opdrachten kunnen werken. Verder bieden de koffieruimte en de royale lunchruimte plaats voor ontspanning tijdens de pauzes. De faciliteiten staan studenten en cursisten tot hun beschikking van 10:00 tot 21:30 uur op maandag tot en met donderdag en van 10:15 tot 17:00 uur op vrijdag en zaterdag. Bekijk hier foto’s van onze locatie!

Persoonlijk informatiegesprek?
Voor meer informatie over de opleiding MultiMedia Engineer, de studiemogelijkheden aan Staffordshire University, of andere opleidingen bij College of MultiMedia, nodigen wij je uit voor een vrijblijvend persoonlijk informatiegesprek. Bel 020 462 39 39 voor een afspraak.

Open dag & workshops
Regelmatig organiseert College of MultiMedia een open dag met een reeks gratis workshops, masterclasses en demosessies. Houd de website in de gaten voor de exacte data.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.