Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Ontvang tot € 1000,- opleidingsbudget via STAP!

Opleidingen


College of MultiMedia (CMM) in Amsterdam verzorgt al sinds 1997 professionele opleidingen op het gebied van Web, Video en 3D.

CMM biedt zowel fulltime als parttime opleidingen en verzorgt daarnaast een groot aantal cursussen en trainingen voor zowel beginners als gevorderden.

CMM is geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) en is een geautoriseerd trainingscentrum voor Adobe, Avid, MAXON, Blackmagic Design en het Digital Marketing Institute. Daarnaast hebben we een samenwerkingsovereenkomst met het UWV.

Hieronder tref je een overzicht aan van onze opleidingen.

Start en duur
De meeste opleidingen gaan twee keer per jaar van start, in het 1e kwartaal en 3e kwartaal. Afhankelijk van de start en de duur van de opleiding, wordt deze onderbroken door twee weken kerstvakantie en/of drie weken zomervakantie.

Klassikaal, live online of blended. Jij mag kiezen!
De opleidingen worden verzorgd op onze moderne en sfeervolle locatie in Amsterdam. Onze locatie is goed bereikbaar met het OV, maar er is ook voldoende ruimte om te parkeren. Daarnaast kunnen veel van onze trainingen en opleidingen online via ons livestream platform gevolgd worden. Jij mag dus kiezen hoe je je lessen wil volgen; klassikaal in Amsterdam, live online of een combinatie daarvan (blended).

Open dagen
College of MultiMedia organiseert regelmatig een open dag met gratis proeflessen voor de opleidingen. Op onze open dag pagina vindt je hierover uitgebreide informatie en kun je een plek reserveren.

Studie-advies
CMM biedt een groot aantal verschillende trainingen en opleidingen. Neem gerust contact op met een van onze adviseurs (advies@cmm.nl of 020-462 39 39) om je leerdoelen te bespreken!

 
Inschrijfprocedure
Na je inschrijving voor een opleiding vindt een persoonlijk intakegesprek met één van de docenten plaats. Criteria voor toelating vind je op de betreffende opleidingspagina.

Wil je liever eerst een gesprek voordat je je inschrijft? Neem dan contact met een van onze adviseurs op om een vrijblijvend informatie-gesprek te plannen. Je kunt dan direct onze inspirerende locatie bekijken!

Scholing wordt door de Nederlandse overheid extra gestimuleerd. Zo komen zowel werkgevers als particulieren voor verschillende tegemoetkomingen in aanmerking.

AFTREK STUDIEKOSTEN BELASTINGDIENST
Wanneer je een opleiding of training volgt voor je huidige of toekomstige functie/beroep, dan kun je vaak gebruikmaken van de Regeling Aftrek Studiekosten via je belastingaangifte.

Op deze pagina vind je hierover uitgebreide informatie voor zowel particulieren als ZZP-ers en bedrijven en een online calculator om je voordeel te berekenen.

BETALEN IN TERMIJNEN
Om in één keer het bedrag van je opleiding te betalen is niet voor iedereen ideaal. Daarom is het ook mogelijk om in termijnen te betalen. Dit is aan te geven bij de inschrijving, je ontvangt vervolgens van ons het betalingsschema.

Voor het betalen in termijnen vragen wij een toeslag. Het aantal betalingstermijnen is gelijk aan het aantal maanden waarin de opleiding wordt gegeven, met een betaling van twee maanden voor de start van de opleiding. Betalen in termijnen is alleen mogelijk bij onze opleidingen.

Neem gerust contact op met een van onze adviseurs via 020-462 39 39 of advies@cmm.nl om de mogelijkheden te bespreken!

VERGOEDING SCHOLING VIA UWV
CMM heeft een samenwerkingsovereenkomst met het UWV voor het verzorgen van scholing. Het UWV vergoedt regelmatig scholingskosten voor mensen met een WW- of WIA-uitkering.

CMM biedt diverse opleidingen voor beroepen waar veel vraag naar is op de arbeidsmarkt. Het UWV noemt dit ‘kansberoepen’ of ‘krapteberoepen’.

Om dit proces te ondersteunen, bespreken we graag je scholings- en carrièrekansen en kunnen we een offerte op maat voor je maken, welke je kunt bespreken met het UWV.

Lees hierover meer op onze deze pagina.

Taal
Tenzij anders vermeld, worden alle opleidingen in het Nederlands gegeven.

Bij professionele opleidingen horen professionele faciliteiten, zoals praktijkruimtes, uitgerust met de nieuwste hard- en software.

Er zijn voldoende werkstations waarop studenten ook buiten de lesuren aan opdrachten kunnen werken.

Verder bieden de koffieruimte en de royale lunchruimte plaats voor ontspanning tijdens de pauzes.

De faciliteiten staan studenten en cursisten tot hun beschikking van 10:00 tot 21:30 uur op maandag tot en met donderdag en van 10:15 tot 17:00 uur op vrijdag en zaterdag. Bekijk hier foto’s van onze locatie!

Voor meer informatie over onze opleidingen, studiemogelijkheden, financiële zaken en al het andere dat je wil weten, nodigen wij je graag uit voor een vrijblijvend persoonlijk informatiegesprek.

Bel 020-462 39 39 voor een gesprek met een van onze adviseurs, die ook een informatiegesprek met de docent kunnen plannen.

Regelmatig organiseert College of MultiMedia een open dag met een reeks gratis proeflessen, workshops, masterclasses en demosessies.

Houd onze open dag pagina in de gaten voor de exacte data.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.