Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Klassikale lessen weer beperkt mogelijk vanaf 1 maart

Financiën

Scholing wordt door de Nederlandse overheid extra gestimuleerd. Zo komen zowel werkgevers als particulieren voor verschillende tegemoetkomingen in aanmerking.


AFTREK STUDIEKOSTEN BELASTINGDIENST

Wanneer je een opleiding of training volgt voor je huidige of toekomstige functie/beroep, dan kun je vaak gebruikmaken van de regeling Aftrek studiekosten via je belastingaangifte.

Op deze pagina vind je hierover uitgebreide informatie voor zowel particulieren als ZZP-ers en bedrijven.


BETALEN IN TERMIJNEN

Om in één keer het bedrag van je opleiding te betalen is niet voor iedereen ideaal. Daarom is het ook mogelijk om in termijnen te betalen. Dit is aan te geven bij de inschrijving, je ontvangt vervolgens van ons het betalingsschema. Voor het betalen in termijnen vragen wij een toeslag. Het aantal betalingstermijnen is gelijk aan het aantal maanden waarin de opleiding wordt gegeven, met een betaling van twee maanden voor de start van de opleiding.

Betalen in termijnen is alleen mogelijk bij onze opleidingen.


VERGOEDING SCHOLING VIA UWV

College of MultiMedia heeft een samenwerkingsovereenkomst met het UWV voor het verzorgen van trainingen en opleidingen.

We bieden diverse opleidingen voor beroepen waar veel vraag naar is op de arbeidsmarkt. Het UWV noemt dit ‘kansberoepen’ of ‘krapteberoepen’.

Het UWV bekijkt per persoon of iemand in aanmerking komt voor een vergoeding van scholing. We adviseren je om hiervoor contact op te nemen met je contactpersoon/coach. Je kunt daarbij aangeven dat CMM onder de naam ‘MultiMedia Education B.V.‘ als opleider geregistreerd staat het systeem van het UWV.

Om dit proces te ondersteunen, bespreken we graag je scholings- en carrièrekansen en kunnen we een offerte op maat voor je maken, welke je kunt bespreken met het UWV.

Lees hierover meer op onze deze pagina.


SUBSIDIE CULTURELE EN CREATIEVE SECTOR

Sinds oktober 2020 kunnen werkenden in de culturele en creatieve sectoren een beroep doen op PPO: het werktuig voor permanente professionele ontwikkeling!

De regeling staat open voor werkzoekenden, werknemers in loondienst en zelfstandigen/zzp-ers.

Werktuig PPO vergoedt 1/3 van de kosten, met een maximumbijdrage van € 2.000,- per kalenderjaar. De overige kosten moeten gefinancierd worden door de aanvrager, de werkgever of een andere partij. Voor zzp-ers zonder lopende opdracht is er zelfs een extra vergoeding mogelijk.

De gemiddelde doorlooptijd van een aanvraag is circa drie werkdagen. Je kan zelf kiezen welke vorm van ontwikkelen het beste bij je past. Individueel of collectief, klassiek opleiden of een maatwerk-traject.

Bezoek onze Werktuig PPO pagina voor uitgebreide informatie en link naar het aanvraagformulier.


Bovenstaande informatie van derden is informatief en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.