Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Ontvang tot € 1000,- opleidingsbudget via STAP!

Partners

adobe-partner-logo Adobe
Adobe is wereldwijd toonaangevend op het gebied van digitale marketing en oplossingen voor digitale media. College of MultiMedia is Adobe Authorised Training Centre.
www.adobe.com
Adobe-User-Group Adobe User Group
De Adobe User Group is de grootste community van creatieve professionals in Nederland, een vereniging met 6.000 leden. Dat zijn creatieven op het gebied van web, print, video, mobile of fotografie. Van concept en design tot aan developers. Doel van de organisatie: het bieden van kennisuitwisseling, inspiratie en een plek om te netwerken.
www.adobeusergroup.nl
Maxon
Maxon is leidend software ontwikkelaar op het gebied van 3D graphics. Maxon staat bekend voor het ontwikkelen van de software Cinema 4D. Deze software wordt gekenmerkt door zijn snelheid, betrouwbaarheid en state-of-the-art 3D- technologie. College of MultiMedia is Maxon Authorised Training Centre.
www.maxon.net
appsterdam150 Appsterdam
Appsterdam heeft als doel een goed ecosysteem voor app bouwers te ontwikkelen in Amsterdam en zij doen dat onder andere door middel van het organiseren en faciliteren van events, trainingen en een goed netwerk voor app-ontwikkelaars.
www.appsterdam.rs
avid-partner-logo AVID
Van de meest prestigieuze, prijswinnende producties, tot aan muziek en films thuis gemaakt. Avid creëert de technologie die mensen gebruiken om de beste media ter wereld te maken. De geprezen audio en video oplossingen worden gebruikt om de meest populaire tv programma’s films, commercials en pop muziek te maken. College of MultiMedia is Avid Authorised Professional Learning Partner.
www.avid.com
caict1 CA-ICT
CA-ICT is een stichting voor ICT-organisaties en organisaties met ICT-functies. Als opleidings- en ontwikkelingsfonds assisteren zij bij subsidieaanvragen en subsidietrajecten voor verschillende opleidingen op ICT gebied. Bovendien stimuleert en sponsort CA-ICT de initiatieven die leiden tot meer werkgelegenheid voor ICT-functies.
www.ca-ict.nl
CRKBO_Instelling CRKBO
Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs is een instelling waarbij onderwijsinstellingen die beroepsonderwijs aanbieden zich kunnen aanmelden voor het Register Kort Beroepsonderwijs. Een ingeschreven onderwijsinstelling is hierdoor automatisch een erkende instelling als bedoeld in de Europese BTW-richtlijn.
www.crkbo.nl
klokhuis150 Klokhuis
Voortgekomen uit de HCC/AGGN, de Apple Gebruikers Groep van de HCC, is Stichting Klokhuis 26 augustus 1982 opgericht als zelfstandige stichting. Het doel van Stichting Klokhuis is het verschaffen van kennis, informatie en hulp aan donateurs, zodat ze hun Apple apparatuur met (nog) meer plezier gaan gebruiken. Daarbij is belangrijk dat donateurs elkaar bij vragen en problemen gratis helpen.
www.klokhuis.nl
maxon-partner-logo Maxon
Maxon is leidend software ontwikkelaar op het gebied van 3D graphics. Maxon staat bekend voor het ontwikkelen van de software Cinema 4D. Deze software wordt gekenmerkt door zijn snelheid, betrouwbaarheid en state-of-the-art 3D- technologie. College of MultiMedia is Maxon Authorised Training Centre.
www.maxon.net
macfan-partner-logo MacFan
Mac Fan is hét tijdschrift speciaal voor Apple-gebruikers in Nederland en België. In het tijdschrift wordt veel aandacht besteed aan Macs, iPads, iPhones en iPods.
www.macfan.nl
nbf-partner-logo
NBF
De NBF is dé beroepsvereniging voor AV-professionals uit alle disciplines en vakgebieden. NBF-leden profiteren van vele voordelen en kortingen.
www.nbf.nl
Print Nederlandse Vereniging van Journalisten
De NVJ Academy organiseert educatieve activiteiten voor mediaprofessionals. Het cursusaanbod wordt samengesteld op basis van de actuele ontwikkelingen in het vak. De praktijkgerichte cursussen bieden verdieping en zijn tevens een goede gelegenheid om in contact te komen met vakgenoten.
www.nvjacademy.nl
prowarehouse-partner-logo Pro Warehouse
Pro Warehouse is Apple Authorised Reseller en Authorised Service Provider. Persoonlijk contact, snelheid van leveren en een hoog serviceniveau kenmerkt de werkwijze van Pro Warehouse.
www.prowarehouse.nl
ROC_nl150 ROC.nl
Alle interessante informatie voor jou verzameld op één plek: alle opleidingen en cursussen, alle scholen in heel Nederland, talloze vacatures en stage/bbl-plekken, beroepenclips, testen en nog veel meer.
www.roc.nl
springest150
Springest
Verbind je met alle mogelijkheden om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Vind en vergelijk opleidingen, trainingen, cursussen, boeken, artikelen, vragen & antwoorden en tests. Springest heeft de meeste gebruikerservaringen, de makkelijkste zoek- en filtermogelijkheden, het meest complete aanbod en persoonlijke aanbevelingen.
Vers VERS
De Vereniging van Nieuwe Film- en Televisiemakers (NFTVM) heet tegenwoordig VERS! Sinds de oprichting in 1996 is het de netwerkvereniging voor nieuwe film- en televisiemakers. Met ruim 1300 leden en vrienden, tal van activiteiten, voordelen en een gepassioneerd bestuur is VERS inmiddels een gevestigde naam.
www.versfilmentv.nl

 

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.