Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Ontvang tot € 1000,- opleidingsbudget via STAP!

Even voorstellen, Maurice Troupin
maurice2

Beste lezer, via deze weg maak ik graag van de gelegenheid gebruik om mij even voor te stellen. Mijn naam is Maurice Troupin en ik ben sinds september als Sales Manager verantwoordelijk voor de verkoop-activiteiten van College of MultiMedia. Vanuit mijn achtergrond in de creatieve industrie (o.a. Getty Images en 123RF) ben ik bij veel bedrijven actief geweest waar CMM nu trainingen verzorgt.

Direct vanaf mijn start heb ik gemerkt dat ik in een zeer dynamische omgeving terecht ben gekomen. Als officieel trainingscentrum van o.a. Apple en Adobe dienen we uiteraard constant voor een actueel trainingsaanbod te zorgen. Zo staan de trainingen voor Yosemite reeds gepland en verzorgen we diverse cursussen voor de meest recente versie van Adobe CC 2014.

Gelukkig werken we met professionele gecertificeerde trainers, die in hun dagelijkse praktijk als specialist constant werken met de nieuwste versies van de software.

We gebruiken niet alleen de nieuwste software, maar introduceren ook regelmatig compleet nieuwe trainingen. Zo zijn we in november gestart met Professional Diploma of Digital Marketing. Deze training speelt in op de alsmaar toenemende invloed van online marketing en gaat in op onderwerpen als E-mail Marketing, Mobile Marketing, Web Analytics, Pay per Click en SEO (Search Engine Optimization). Als CMM zijn we erg blij met de positieve reacties die we na afloop hebben ontvangen.

Waar we als CMM ook erg blij mee zijn, is onze samenwerking met NRC. Wij verzorgen op hun locatie diverse trainingen op het gebied van webdevelopment en digital publishing.

Ik hoop je in 2015 (weer) te mogen verwelkomen voor een van onze trainingen of opleidingen.

Noteer in ieder geval alvast onze open dag op 31 mei in je agenda!

Heb je zelf ideeën over (onze) trainingen of heb je andere feedback? Neem gerust contact met me op via maurice@cmm.nl.

Hartelijke groet,

Maurice Troupin

Inschrijven nieuwsbrief

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Met dit formulier schrijf je je direct in voor onze maandelijkse nieuwsbrief updates. Blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Recent Posts


Archieven


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.