Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Corona update: Opleidingen en trainingen via Livestream

Volg trainingen en opleidingen vanaf je eigen locatie

Open dag

Data »
Open dag
Bekijk ook:

De open dag van College of MultiMedia in Amsterdam staat in het teken van jou! Wat wil jij graag weten? Jij bent natuurlijk degene die op zoek is naar een kwalitatief goede praktijkgerichte opleiding, waarbij je direct na het afronden of zelfs al tijdens je opleiding aan het werk kan. Om te zien hoe het werkt, laten we je de lessen ervaren en kun je kennismaken met onze docenten en studenten.

Proeflessen opleidingen
Wil jij zelf ervaren hoe het is om bij ons te studeren? Volg dan gratis een proefles!

Informatiesessies opleidingen
Naast de proeflessen geven we op de open dag informatieve presentaties over onze drie opleidingsrichtingen. Daarin leggen we onder andere uit hoe de opleiding is opgebouwd, wat je precies leert, wat de voorkennis is die gevraagd wordt en wat je daarna precies kunt. Waardevolle informatie dus voor een nieuwe student!

Showcases
Wil je weten wat je uiteindelijk allemaal kan maken, ontwikkelen, regisseren en produceren? We geven je de mogelijkheid om de verschillende projecten van onze studenten over de afgelopen jaren te bewonderen. Wil je alvast een voorproefje? Bekijk dan de showcases.

Reserveer direct een plek (met een Mac)!
Maak hieronder je keuze voor een specifieke (gratis) proefles en informatie-sessie:

Web opleidingen   – Meld je aan!

3D opleiding           – Meld je aan!

Video opleiding     – Meld je aan!

Workshop UX Design
Naast de proeflessen en informatiesessies verzorgen we tijdens de open dag ook een gratis Workshop UX Design. Bezoek deze pagina voor meer informatie en de mogelijkheid om je hiervoor aan te melden!

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.