Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Proefles 3D Producer

Data »
Opleiding 3D Producer
Bekijk ook:

3D is een vakgebied waarin men zich snel kan verliezen in detail. Het is daarom belangrijk het proces van het maken van 3D objecten en animaties volledig te kunnen controleren. De opleiding 3D Producer behandelt het proces van het maken van 3D objecten en animaties. Na een eerste kennismaking met de software wordt direct het belang van een goede projectplanning aangehaald. Het werken van synopsis naar een production storyboard tot de uiteindelijke animatie worden allemaal behandeld. Hierdoor kan een productie binnen de gestelde deadline worden gerealiseerd.

Proefles 3D Producer
Tijdens een proefles kun je ervaren hoe het is om te studeren bij College of MultiMedia. De onderwerpen die tijdens de proefles worden behandeld, komen uit de 3D Producer opleiding. Je gaat zelf hands-on aan de slag!

20 augustus : 12.30 – 14.00 uur – schrijf je in

Informatie-sessie
Tijdens onze open dag kun je, naast een proefles, ook een informatiesessie bijwonen. Daarin leggen we onder andere uit hoe de opleiding is opgebouwd, wat de studiebelasting is, wat de voorkennis is die gevraagd wordt en wat je na het afronden van de studie precies kunt. Waardevolle informatie dus voor een nieuwe student! Als je een proefles volgt dan hoef je je niet apart aan te melden voor de informatiesessie.

Informatie-sessie : 14.30 – 15.30

Wil of kun je alleen de informatie-sessie volgen, neem dan contact met ons op.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.