Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Ontvang tot € 1000,- opleidingsbudget via STAP!

Extra proeflessen Web, Video en 3D
Opdan College of MultiMedia

Om aan de grote vraag naar proeflessen te voldoen organiseren wij een drietal extra proeflessen. Op dinsdag 24 februari staat de proefles Web op het programma. Op woensdag 18 maart staat de proefles Video gepland. Tot slot staat op woensdag 8 april de proefles 3D op het programma. Schrijf je snel in en verzeker jezelf van een plaatsje!

Proeflessen

Onze proeflessen starten om 18:30 uur en duren tot 20.00 uut. Je ervaart direct hoe het is een om een les te volgen in een van onze opleidingen. De docent neemt je mee door de reader en je maakt inhoudelijk kennis met onze lesmethoden, het lesmateriaal en de docent.
Traditiegetrouw organiseren wij een drietal proeflessen

Webdesign / MultiMedia Engineer – 24 februari

MultiMedia Engineer (MME) is de opleiding voor web- en interaction design. De structuur van de opleiding integreert de essentiële onderwerpen: conceptontwikkeling, audio, video, graphics en authoring. Naast de noodzakelijke theorie bevat de opleiding vooral veel praktijk. MultiMedia Engineer is een opleiding die 12 maanden (fulltime) of 18 maanden (parttime) duurt en bestaat uit de modules, Web Designer, Front-End Developer en Web Developer.

Meld je snel aan voor de proefles via http://www.cmm.nl/over-cmm/proefles-webdesign.htm.

Professional Video Producer – 18 maart

De opleiding Professional Video Producer (PVP) brengt studenten alle kennis en vaardigheden bij die nodig zijn om zichzelf verder te kunnen ontwikkelen tot volwaardig allround videomaker. De opleiding wordt gegeven door professionals die dagelijks met hun vak bezig zijn en daardoor goed weten wat er speelt, zowel op technisch als creatief vlak, en weten wat de ontwikkelingen zijn op de video-arbeidsmarkt. De opleiding richt zich met veel vaardigheidstrainigen voornamelijk op de praktijk, met als doel de studenten alle benodigde skills te leren, waarmee zij snel aan de slag kunnen in de audiovisuele sector.

Meld je snel aan voor de proefles via http://www.cmm.nl/over-cmm/proefles-video.htm.

3D Producer – 8 april

De opleiding 3D producer is een zes maanden durende opleiding welke zich richt op het leren werken met een 3D software pakket. Er wordt tijdens de opleiding gewerkt met het software pakket Cinema 4D. Een 3D producer student krijgt echter een gefundeerde basis waarmee het overstappen naar een ander 3D pakket na het afronden van de opleiding geen probleem mag zijn.

Meld je snel aan voor de proefles via http://www.cmm.nl/over-cmm/proefles-3d.htm.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Met dit formulier schrijf je je direct in voor onze maandelijkse nieuwsbrief updates. Blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Recent Posts


Archieven


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.