Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Ontvang tot € 1000,- opleidingsbudget via STAP!

Adobe en Figma: de toekomst van samenwerken in de designwereld
Figma, de populaire cloud-based design tool, is onlangs voor ruim 20 miljard (!) dollar overgenomen door Adobe. De overname is een duidelijk teken dat Adobe zich richt op de groeiende vraag naar samenwerkings- en cloudgebaseerde oplossingen in de designwereld.

Figma richt zich voornamelijk op teams die samen aan designs voor apps en websites werken. Door de cloudgebaseerde aard van het platform, kunnen gebruikers op verschillende locaties en op verschillende tijden samenwerken aan een project. Hierdoor is Figma een populaire keuze voor veel bedrijven, vooral in de technologie- en digitale designindustrie.

Met de overname van Figma, versterkt Adobe zijn positie als de toonaangevende aanbieder van creatieve software. Door Figma’s unieke functies voor samenwerking en de cloudgebaseerde aanpak toe te voegen aan hun bestaande producten, kan Adobe zich onderscheiden van de concurrentie en aan de vraag van zijn gebruikers voldoen.

De overname zal waarschijnlijk ook grote gevolgen hebben voor de toekomstige ontwikkeling van Figma. Met de middelen en expertise van Adobe, zullen de ontwikkelaars van Figma in staat zijn om nog meer innovatieve functies en oplossingen aan te bieden aan hun gebruikers.

Eén ding is zeker, deze overname geeft Adobe een belangrijke voorsprong in de cloudgebaseerde designmarkt en zorgt voor nog meer mogelijkheden voor samenwerking en creatie.

Wil je zelf (beter) leren werken met deze toonaangevende tool? Kijk dan eens naar onze training Figma Essentials.

Je kan deze nieuwe 2-daagse training zelfs helemaal gratis volgen met het STAP-budget!

Op de Figma cursuspagina vind je hierover alle informatie.

Neem gerust contact op met een van onze adviseurs als je nog vragen hebt!

 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Met dit formulier schrijf je je direct in voor onze maandelijkse nieuwsbrief updates. Blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Recent Posts


Archieven


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.