Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Ontvang tot € 1000,- opleidingsbudget via STAP!

Leer in 4 dagen je verhaal te filmen en te monteren!
Wil je in korte tijd aansprekende video’s leren maken?

Dat kan met de nieuwe 4-daagse training Storytelling en DaVinci Resolve Editing. Daarin leer je alle vaardigheden die daarvoor nodig zijn.

In de eerste 2 dagen van de training staat Storytelling centraal. Daarbij komen alle aspecten aan bod, zoals het opzetten van een verhaallijn, de verschillende camerastandpunten en de decoupage. Na oefeningen met het maken van een shot list wordt ingegaan op camera- en audiotechnieken. De eerste 2 dagen wordt afgesloten met het gezamenlijk verfilmen van een kort fictie scene.

Gedurende de laatste 2 dagen van de training ga je aan de slag met DaVinci Resolve, een ongelofelijk krachtig en gratis programma voor video-montage. De training behandelt alle belangrijke functies. Van het importeren en organiseren van media, tot het opzetten van een ruwe montage en het exporteren van de uiteindelijke video. Ook geavanceerde functie zoals het werken met titels en audio effecten komen aan bod. De training wordt afgesloten met het monteren van de gefilmde fictie scene.

Deze laatste 2 dagen zijn ook te boeken als losse training DaVince Resolve Editing.

De training wordt verzorgd door een zelfstandig filmmaker, scenarioschrijver en producent. Hij staat stevig in de dagelijkse praktijk en werkte mee aan diverse films, TV-producties en documentaires.

Bezoek onze website voor uitgebreide informatie over deze nieuwe training.

Wil je een uitgebreidere opleiding volgen op het gebied van videoproductie? Kijk dan eens naar:

Opleiding Professional Video Producer – 6 maanden – dinsdag/donderdagavond

Opleiding Video Production Fast Track – 4 maanden – zaterdagen

Bel 020-462 39 39 om direct een van onze adviseurs te spreken. Deze kan samen met je bepalen welke training/opleiding het meest geschikt voor je is.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Met dit formulier schrijf je je direct in voor onze maandelijkse nieuwsbrief updates. Blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Recent Posts


Archieven


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.