Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Ontvang tot € 1000,- opleidingsbudget via STAP!

Leren loont!
lerenloont

De NRTO, Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen, heeft een rapport gepubliceerd over de bijdrage van private opleiders aan het verdienvermogen van Nederland. Uit dit rapport is gebleken dat volwassenen private opleiders verkiezen boven het door de overheid bekostigd onderwijs. Door hun flexibele, klachtgerichte aanpak, investering in nieuwe technologieën en diversiteit aan opleidingsvormen houden ze mensen duurzaam inzetbaar en zo leveren private opleiders een onmiskenbare grote bijdrage, zonder dat het de overheid geld kost.

Het belang van continue kennis

De mondialisering en technologische ontwikkelingen zijn vandaag de dag een erg groot onderdeel van het bedrijfsleven. Slimme productiviteitsverhogende technologieën nemen steeds meer van de mens over en effectiviteit speelt op de werkvloer een grote rol. Het is daarom dan ook van groot belang om als werknemer goed bijgeschoold te blijven. Door flexibel, ruim inzetbaar en voortdurend op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen, bent u als werknemer onmisbaar! Als bedrijf is actuele en duurzame kennis van essentieel belang om goed te kunnen concurreren. Uit onderzoek van ROA is dan ook gebleken dat 87% van de werknemers die zich willen bijscholen, dit betaald krijgen door hun werkgever.

Maatwerk van belang

Werknemers hebben niet alle tijd van de wereld om zich bij of om te scholen. Een opleiding of training moet daarom ook snel en doelgericht zijn. Het liefst door een professionele trainer of docent met veel praktijk ervaring, waardoor er in korte tijd rechtstreeks ingespeeld kan worden op specifieke arbeidsvraagstukken. Daarom kiest ruim 80% van de volwassenen voor een opleiding of training bij een private opleider. Hier leert u enkel wat nodig is en dat bespaart tijd!

Hoe voorziet College of MultiMedia in deze behoeften?

CMM is een privé opleider in Amsterdam met 18 jaar ervaring op het gebied van MultiMedia. CMM beschikt over de certificeringen van: Apple, Adobe, Avid en MAXON. Tevens is CMM sinds kort een trotse Education Partner van het Digital Marketing Institute uit Ierland. De opleidingen en trainingen van CMM worden gegeven door gecertificeerde professionals die dagelijks in hun vakgebied werkzaam zijn, hierdoor bent u van de beste kwaliteit gegarandeerd. In een kort tijdsbestek doet u veel kennis op, welke goed toepasbaar is in de dagelijkse praktijk. Ook is het mogelijk om de opleidingen en trainingen op maat te volgen, zo bent u degene die bepaalt, waar en in welk tempo de training of de opdeling gegeven wordt.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Met dit formulier schrijf je je direct in voor onze maandelijkse nieuwsbrief updates. Blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Recent Posts


Archieven


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.