Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Ontvang tot € 1000,- opleidingsbudget via STAP!

‘Zonder de video-opleiding bij CMM had ik deze baan nooit gehad!’
Liesbeth Zuidema deed de opleiding Professional Video Producer bij CMM. Het was voor haar een heel bewuste keuze: ‘Ik kom uit het onderwijs en naast het lesgeven was ik mijn eigen bedrijf gestart: Van Woord Naar Beeld. Ik maakte al leuke dingen, maar wilde mij professioneel ontwikkelen en beter worden. De opleiding Professional Video Producer (PVP) leerde mij een totaalconcept. Een verhaal opbouwen en vertellen in beeld en geluid, van concept tot scenario en van eenvoudige montage tot een interactief project.’

‘Het allermooist is dat ik door deze opleiding mijn huidige baan heb gevonden. Ik werk nu als coördinator bij het leerbedrijf Mamedia. Mamedia is het media-productiebedrijf van het Mediacollege in Amsterdam. De redactie van Mamedia bestaat uit MBO- en HBO-stagiaires; ze komen van verschillende media- gerelateerde opleidingen uit heel Nederland. Zo ontstaat er een mooie combinatie en energie om bijvoorbeeld videoproducties, videoverslagen, promotievideo’s en clips te maken. Wij begeleiden het creatieve proces en hun professionele houding.

De stagiaires maken alle producties in opdracht. Een fantastische leerschool natuurlijk!

Veel geleerd

‘Ik heb heel veel aan de opleiding Professional Video Producer gehad. Ontzettend veel geleerd! Ik vond het uiteindelijk best wel een pittige opleiding. De deadlines halen was moeilijk voor mij, maar het gaf een ontzettende kick als het uiteindelijk toch weer lukte.

Ook de gastlessen werden gegeven door echte toppers! Bij de gastdocent over bedrijfsvoering, die al zoveel had bereikt, voelde ik me nog wel wat klein en onervaren, maar de gastdocentschappen van geluid en camera konden me niet lang genoeg duren!’

Droombaan

‘Ik ben uiteindelijk heel blij dat ik na een periode van wat twijfel over mijn toekomstplannen – het lesgeven en het opzetten van mijn eigen bedrijf – besloten heb bij CMM de opleiding PVP te gaan volgen. Het heeft me heel veel gebracht. Zonder dit diploma was ik nooit aangenomen op de functie die ik nu bekleed bij Mamedia. Dit is precies wat ik altijd al wilde: een hele leuke baan bij een prachtig bedrijf!’

Wil je meer weten over de opleiding Professional Video Producer? Kijk dan op onze website of neem contact met ons op.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Met dit formulier schrijf je je direct in voor onze maandelijkse nieuwsbrief updates. Blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Recent Posts


Archieven


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.