Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Ontvang tot € 1000,- opleidingsbudget via STAP!

Maak digitale publicaties met ePub3
Je kent het ePub-formaat waarschijnlijk van de handige, maar qua vormgeving saaie, e-boeken. Met de introductie van de nieuwste versie, ePub3, zijn de mogelijkheden om zelf een spetterende digitale publicatie voor computers, tablets en smartphones te maken echter werkelijkheid geworden.

Wat is ePub3?

ePub3 is de laatste versie van het ePub-formaat en is gebaseerd op de HTML5 standaard. Dit betekent dat ePub-publicaties nu video, audio en interactiviteit kunnen bevatten.
Verder is ePub3 een zogenaamd Fixed Layout format, met vast formaat, precieze layout (die niet veranderd o.b.v. het schermformaat) en betrouwbare typografie.

Een ander groot voordeel is dat je voor de verspreiding je ePub3-creaties niet afhankelijk bent van de App Store of Google Play. Bovendien is het document volledig doorzoekbaar en indexeerbaar.

Adobe InDesign CC

Een ePub3 document kun je maken met Adobe InDesign CC. Werk je al met dit programma en wil je zelf leren hoe je mooie interactieve documenten maakt? Dan kun je deelnemen aan de 2-daagse training EPUB3 Digital Publishing.
Als je eerst de basis van InDesign wilt leren dan kun je deelnemen aan de cursus InDesign CC Complete.

Subsidie voor de Grafimedia branche

Ben je werkzaam in de Grafimedia branche? Dan kun je bovenstaande cursussen waarschijnlijk met minimaal 30% subsidie volgen via het A&O Fonds Grafimediabranche!
Naast deze cursussen komen er nog veel meer cursussen en opleidingen van CMM in aanmerking voor deze subsidie. Bekijk onze website voor alle mogelijkheden!

Inschrijven nieuwsbrief

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Met dit formulier schrijf je je direct in voor onze maandelijkse nieuwsbrief updates. Blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Recent Posts


Archieven


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.