Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Ontvang tot € 1000,- opleidingsbudget via STAP!

Masterclass 3D: Bodypaint voor package design
bodypaint

Steeds meer product visualisaties worden gepresenteerd in 3D. Vroeger nam de klant genoegen met een in Photoshop in perspectief getrokken verpakking. Vandaag de dag echter zijn foto-realistische 3D product visualisaties de standaard. Maar hoe krijg je een layout van een verpakking netjes op een 3D model geprojecteerd?

In deze hands-on masterclass maken we gebruik van de Cinema 4D module Bodypaint om een platte layout over te zetten naar een 3D model. Zo voorzien we een kaartspel van een bedrukking, en voorzien een haarlak bus van een eigen etiket. Deze les is ook onderdeel van de opleiding 3D Producer, een mooie kans dus om een deze kennis tijden deze gratis masterclass te ervaren!

Enige voorkennis van Cinema 4D is praktisch, maar niet noodzakelijk.

Masterclass
Op onze open dag van zondag 31 mei 2015 kun je van 12.30 tot 13.30 uur de masterclass bijwonen en van een 3D professional deze extra kennis op doen.

Meld je nu direct aan!

direct_inschrijven

Helemaal nieuw met Cinema 4D?
In onze driedaagse cursus Cinema 4D Basics cursus leer de hele interface van Cinema 4D kennen. Deze korte cursus behandelt de basis principes van 3D modelleren en texture mapping, in hun meest eenvoudige hoedanigheid.
De eerstvolgende cursus start 15 juni!

Wil jij starten als 3D Producer?
Heb je helemaal nog geen ervaring op 3D gebied, maar wil je daar wel graag jouw toekomst van maken?
College of MultiMedia zorgt dat jij in een paar maanden op professioneel niveau aan de slag kunt. De opleiding behandelt het hele 3D proces en zorgt dat jij van synopsis via een production storyboard tot de uiteindelijke animatie komt.
Klik verder voor alle informatie: 3D Producer.
In oktober gaan we weer van start!

Inschrijven nieuwsbrief

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Met dit formulier schrijf je je direct in voor onze maandelijkse nieuwsbrief updates. Blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Recent Posts


Archieven


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.