Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Ontvang tot € 1000,- opleidingsbudget via STAP!

Meest gevraagd: PHP Programmeurs – Volg de opleiding!
phpfp

Het totaal aantal geplaatste vacatures voor programmeurs is flink gestegen. PHP-programmeurs zijn daarbij het meest gewild. PHP/MySQL is één van de meest gebruikte combinaties voor onder andere het ontwikkelen van portals, online winkels en content management systemen. Beheers jij deze kennis al?

In het eerste kwartaal van 2015 waren er voor programmeurs bijna vijftienduizend unieke vacatures. PHP-programmeurs zijn het meest gewild zo blijkt met meer dan 2700 unieke vacatures.
Uit de analyse van It-detacheerder iSense wordt ook duidelijk in welke provincie de vraag naar PHP-programmeurs het grootst is, zij kunnen vooral aan de slag in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Noord-Brabant.

PHP en de combinatie PHP/MySQL is zeer populair en wordt voor verschillende webapplicaties gebruikt. Zo wordt het ingezet voor forums, contactformulieren, CMS (content management systemen), blogs, wiki’s, complete webwinkels en nog veel meer. Een must know taal voor iedere webprogrammeur!

Cursus PHP Basics
Tijdens de cursus PHP Basics van 6 avonden leer je programmeren in PHP. Om te beginnen leer je om PHP te installeren op je computer. Vervolgens ga je de basis leren van de programmeertaal. Zo leer je de verschillende data types, if statements en loops, functies, arrays, includes en require kennen, hoe je dit goed programmeert en test. Tot slot leer je de custom functies van PHP gebruiken en leer je om een goed formulier in elkaar zetten en te beveiligen.

Opleiding PHP/MySQL
De korte opleiding PHP/MySQL van 8 weken is bedoeld voor internet ontwikkelaars die willen leren hoe je programmeert in PHP/MySQL en hoe dat ingezet kan worden om database-applicaties te bouwen én te integreren in een website. Tijdens deze PHP/MySQL opleiding leer je allereerst PHP en MySQL lokaal te installeren om zo in je eigen omgeving database-applicaties te kunnen ontwikkelen, die moeten gaan draaien bij Internet Service Providers, waar PHP en MySQL reeds geïnstalleerd zijn. Ook komen de syntax en standaard programmeer elementen zoals iteraties, condities, operators en variabelen van PHP ruim aan bod. Verder leer je wat een database is en hoe je gerelateerde databases moet opzetten. Hierbij wordt MySQL grondig behandeld en werk je toe naar de integratie van MySQL en PHP.

We gaan op 18 mei 2015 van start!
Op maandag 18 mei gaan zowel de cursus PHP Basics als de opleiding PHP/MySQL van start. De lessen zijn op maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 21.45 uur.
Schrijf je nu in en wordt dé web programmeur van de toekomst!

Inschrijven nieuwsbrief

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Met dit formulier schrijf je je direct in voor onze maandelijkse nieuwsbrief updates. Blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Recent Posts


Archieven


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.