Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Ontvang tot € 1000,- opleidingsbudget via STAP!

My Journey for Education
Op 2 december vond de (online) premiere plaats van de film My Journey for Education van Merlijn Goldsack.

Merlijn heeft in 2019 bij CMM de opleiding 3D Producer gevolgd en succesvol afgerond.

De film gaat over de ervaringen van Merlijn tijdens zijn jeugd in relatie tot onderwijs en zijn ontwikkeling van kind naar jongvolwassene met autisme. De documentaire is een ervaringsverhaal van Merlijn en bedoeld om een stimulans te zijn voor jongeren met autisme. Een aanzet om alternatieve wegen in te slaan die leiden tot betere kansen om uiteindelijk deel te kunnen nemen aan het arbeidsproces ondanks hun autisme. Hiervoor is hij afgereisd naar Finland en Amerika, om het onderwijssysteem in die landen te onderzoeken.

Stigma’s, vooroordelen, onwetendheid en onbegrip bij werkgevers zijn vaak de grootste drempel voor mensen met autisme die op zoek zijn naar een baan. Talent wordt vaak te weinig gezien en positieve eigenschappen blijven onderbelicht. Veel mensen met autisme hebben specifieke talenten en waardevolle vaardigheden waarmee je niet werkloos thuis zou moeten zitten.

De boodschap die Merlijn met de documentaire wil meegeven, is dat mensen met autisme zichzelf kunnen en mogen zijn. Door het geven van vertrouwen en de juiste support worden talenten zichtbaar en wordt de kracht van iemand met autisme gezien.

Merlijn heeft de opleiding met een prachtige score afgerond en hangt in de film vol trots zijn CMM certificaat aan de muur.

De volledige film is te bekijken via YouTube.

Merlijn hartelijk bedankt voor je inspiratie en je prachtige film en we wensen je het beste voor de toekomst!

Inschrijven nieuwsbrief

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Met dit formulier schrijf je je direct in voor onze maandelijkse nieuwsbrief updates. Blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Recent Posts


Archieven


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.