Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Ontvang tot € 1000,- opleidingsbudget via STAP!

Nieuw in Adobe Creative Cloud 2018
Tijdens het grootste Adobe evenement van het jaar, Adobe Max in Las Vegas, op 18 oktober jongstleden heeft Adobe een aantal mooie nieuwe apps en functies gepresenteerd. Als Adobe Authorised Training Centre zetten we de belangrijkste ontwikkelingen graag voor je op een rij:

Adobe XD

Adobe XD is een ‘Rapid Prototyping’ tool om snel interactieve composities te maken, delen en presenteren voor mobiel- en webdesign. De populaire tool is nu standaard onderdeel van de Creative Cloud applicaties geworden. Bezoek voor meer informatie de website van Adobe.

Adobe Dimension en Character Animator

Naast XD zijn Adobe Dimension (voorheen Project Felix) en Character Animator niet langer beta en aan de Creative Cloud toegevoegd. Met Adobe Dimension kan iedereen eenvoudig 2D- en 3D assets combineren om 3D visualisaties en productafbeeldingen te maken. Character Animator laat 2D karakters tot leven komen op het beeldscherm door het overnemen van opgenomen gezichtsuitdrukkingen en audioklanken.

Premiere Pro

De voornaamste verbeteringen in Adobe Premiere Pro hebben betrekking op geavanceerdere manieren waarop workflows van teams worden ondersteund. Het is nu nog gemakkelijker en overzichtelijker om gezamenlijk aan projecten te werken.

Tijdens onze training Premiere Pro CC Complete gaan we uiteraard in op de nieuwste mogelijkheden van dit programma.

 After Effects

In After Effects kunnen we makkelijker data-gestuurde animaties en 360º/VR effecten en -overgangen gebruiken en is de 3D-pijplijn met Cinema 4D Lite R19 verbeterd.

Tijdens de training After Effects CC Complete leer je te werken met de nieuwste mogelijkheden van dit programma.

Photoshop

Photoshop is o.a. uitgebreid met een ‘curvature pen’ gereedschap, we kunnen onze brushes beter ordenen en efficiënter gebruiken, lagen kopiëren/plakken met behoud van volgorde en het in Apple iOS gepromote HEIF fotoformaat en variabele fonts worden nu ondersteund. Tijdens onze Photoshop CC Complete training worden deze nieuwe mogelijkheden uiteraard behandeld.

Illustrator

Illustrator is voorzien van een nieuw eigenschappen deelvenster, een ‘Puppet-warp’ transformatiegereedschap en ondersteuning voor kleur- en variabele fonts. Wil je zelf leren werken met de nieuwste mogelijkheden? Volg dan onze training Illustrator CC Complete.

Lightroom

Lightroom is vanaf nu opgesplitst in een cloud- en een desktopvariant, waarbij de cloud variant, simpelweg Lightroom CC genaamd de gebruiker in staat stelt om zijn foto’s te bewerken, te ordenen en te delen vanaf elk mobiel apparaat.

Adobe Sensei

We sluiten af met misschien wel de grootste aankondiging op Adobe Max: Adobe Sensei. Deze oplossing maakt gebruik van machine learning en kunstmatige intelligentie om creatieven te ondersteunen in het designproces. Sensei kan ons helpen met het herkennen van objecten in beelden en het automatisch toekennen van doorzoekbare sleutelwoorden. Maar ook het invullen van ontbrekende pixels in Photoshop (Content-Aware) of gezichtsherkenning in beelden om gezichtsuitdrukkingen aan te passen (Face-aware Liquify) of het herkennen van lettertypen (Fontmatching) vallen hieronder.

Bezoek de website van Adobe voor meer informatie over Sensei.

OPEN DAG

Heb je nog vragen over de nieuwste mogelijkheden binnen Adobe CC 2018 of wil je weten welke training geschikt voor je is? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs of kom naar onze OPEN DAG op 19 november!

Inschrijven nieuwsbrief

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Met dit formulier schrijf je je direct in voor onze maandelijkse nieuwsbrief updates. Blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Recent Posts


Archieven


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.