Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Ontvang tot € 1000,- opleidingsbudget via STAP!

Nieuw bij CMM: RealFlow!
realflow_newsitem
College of MultiMedia streeft er naar haar studenten een zo breed mogelijk scala aan trainingen in diverse software te bieden. Zo geven we bijvoorbeeld niet alleen cursussen in iPhoto, een typisch consumenten pakket voor het sorteren en manipuleren van vakantie kiekjes, maar ook Cinema 4D, een high-end software pakket waarmee de meest waanzinnige 3D animaties gerealiseerd kunnen worden. Nu kunnen we daar iets nieuws aan toevoegen: RealFlow!

Ondanks ons grote aanbod blijft een aantal software pakketten zelfs voor ons buiten bereik. Deze pareltjes zijn te gespecialiseerd om te trainen, of te duur voor de studenten om er mee te kunnen oefenen. Een typisch pakket uit dit genre is RealFlow.

RealFlow is een software pakket compleet gespecialiseerd in het maken van vloeistof simulaties. Denk hierbij aan oceanen, regenbuien maar ook gesmolten chocolade. Er zijn tot de dag van vandaag maar weinig 3D pakketten die het gedrag van vloeistof zo nauwkeurig kunnen simuleren als RealFlow. Dit is goed te zien aan de imponerende lijst van blockbuster films waar RealFlow is gebruikt: The Avengers, The Great Gatsby, Looper en tientallen anderen. Het is dan ook niet vreemd dat we bij CMM altijd watertandend zaten te kijken naar de fantastische showreels.

Vorige maand kregen we een bericht van Next Limit, het software huis achter RealFlow, en het was goed nieuws. RealFlow is nu gratis te gebruiken voor studenten die er mee willen experimenteren! Voor CMM was dit de uitgelezen kans om RealFlow op te nemen in het cursus programma. We verwachten de eerste RealFlow lessen te kunnen geven in juli dit jaar tijdens Summer School.
Hou onze website en de nieuwsbrief dus goed in de gaten!

Cinema 4D Opleidingsaanbod

Wil jij aan de slag met Cinema 4D? Dan hebben wij een verschillende mogelijkheden voor jou!

Opleiding 3D Producer
Duur: 6 maanden Start 21 april 2015

Cursus C4D Basics
Duur: 3 dagen Start 13 april 2015

Cursus C4D Practitioner
Duur 3 dagen Start 20 april 2015

De cursussen zijn ook als voordelige bundel te boeken.

Wil je eerst even kennis komen maken? Op woensdag 8 april 2015 organiseren we daarnaast een leuke proefles!

Inschrijven nieuwsbrief

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Met dit formulier schrijf je je direct in voor onze maandelijkse nieuwsbrief updates. Blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Recent Posts


Archieven


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.