Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Ontvang tot € 1000,- opleidingsbudget via STAP!

Nieuwe cursus: EPUB3 – Digital Publishing
epub3-2

Digital Publishing Suite was tot voor kort het beste systeem om digitale brochures, magazines e.d. te publiceren voor je tablet. Met het wegvallen van de DPS Single Edition licentie is er echter een goed alternatief voor InDesign gebruikers: EPUB3. Wij bieden deze nieuwe cursus dan ook vanaf nu aan!

Wat is er veranderd?

Vanuit Adobe waren er voorheen verschillende Digital Publishing licenties:
Single Edition (onderdeel van Creative Cloud), Professional Edition en Enterprise Edition.
Per 1 mei 2015 is de Single Edition komen te vervallen. Daarnaast biedt Adobe voor de Professional en Enterprise Edition voortaan een maatwerkoplossing aan: Digital Publishing Solution.
Voor de kleinere gebruikers en midden tot kleine oplage is er een goed alternatief voor het wegvallen van de Single Edition: EPUB3.

Het grote voordeel is dat aan EPUB3 geen abonnementskosten verbonden zijn. Ook biedt EPUB3 andere voordelen zoals dat je één document maakt voor verschillende devices en de verspreiding ook zelf kunt regelen zonder afhankelijk te zijn van de stores.

Cursus EPUB3

Tijdens de cursus zul je vanuit InDesign CC 2014 zelf EPUB3 bestanden leren maken. Denk daarbij aan traditionele tijdschriften maar ook aan een interactieve flyer, brochure, gids of portfolio. Je leert animaties, buttons, video, audio en meer toe te voegen!
Wat is het verschil tussen Reflowable en Fixed Layout? Hoe maak je de optimale cover? Waar moet een goede inhoudsopgave aan voldoen? Welke interactie kun je precies toevoegen? Hoe exporteer je jouw bestand?
Deze vragen zullen in de cursus allemaal beantwoord worden!

De eerstvolgende cursus start 7 + 8 september 2015.
Lees meer en schrijf je in!

Inschrijven nieuwsbrief

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Met dit formulier schrijf je je direct in voor onze maandelijkse nieuwsbrief updates. Blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Recent Posts


Archieven


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.