Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Ontvang tot € 1000,- opleidingsbudget via STAP!

Nieuwe versies van Lightroom: Lightroom CC en Classic CC


Lightroom CC cursus

Eind vorig jaar heeft Adobe twee nieuwe versies van Adobe Lightroom uitgebracht; Lightroom CC en Lightroom Classic CCBeide versies maken onderdeel uit van de Creative Cloud van Adobe en zijn zodoende alleen te ‘huren’ (via een maandelijks bedrag) en niet te koop, zoals bij b.v. Lightroom 6.

Lightroom CC is vrijwel volledig opnieuw ontworpen door Adobe en ziet er daardoor ook behoorlijk anders uit dan je gewend bent. Bij deze versie worden je foto’s opgeslagen in de cloud, wat als voordeel heeft dat je deze via meerdere devices kunt benaderen en kunt bewerken. Om het programma toegankelijk te houden op b.v. een iPad, beschikt deze versie over minder functies.

Wil je de volledige functionaliteit tot je beschikking hebben? Maak dan gebruik van Lightroom Classic CC. Dit is de desktop-versie en hiermee bewaar en bewerk je je bestanden gewoon op je computer.

Om optimaal te leren werken met de nieuwste versies van Lightroom, heeft CMM een nieuwe 2-daagse training ontwikkeld. Deze training zal voornamelijk gericht zijn op de Classic CC (desktop) versie. Tevens wordt aandacht besteed aan Lightroom CC en de Lightroom app. Klik hier voor meer informatie over deze training.

 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Met dit formulier schrijf je je direct in voor onze maandelijkse nieuwsbrief updates. Blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Recent Posts


Archieven


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.