Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Volg een proefles tijdens de OPEN DAG op 19 november
Ben je op zoek naar een multimedia opleiding met toekomst? Kom dan op zondag 19 november naar de open dag van College of MultiMedia. Volg een proefles in Webdesign, 3D en Video en kijk wat het beste bij je past.

We bieden die zondag een mooi aantal proeflessen en veel informatie over alles wat College of MultiMedia te bieden heeft. Een dag om niet te missen dus!

Van 12.00 tot 17.00 staan onze deuren voor je open. Je kunt dan alles te weten komen over College of MultiMedia en onze opleidingen. Loop rond op onze moderne locatie, bekijk ons studiemateriaal, spreek met een student, adviseur of docent en doe mee met een proefles!

Je kunt de volgende proeflessen volgen:

Proefles Webdesign
Proefles 1 – 12.30 – 13.45 uur
Proefles 2 – 14.00 – 15.15 uur

Proefles Video
Proefles 1 – 12.30 – 13.45 uur
Proefles 2 – 15.45 – 17.00 uur

Proefles 3D
Proefles 1 – 12.30 – 13.45 uur
Proefles 2 – 15.45 – 17.00 uur

Naast de proeflessen kun je deelnemen aan een informatie-sessie. Daarin leggen we onder andere uit hoe de opleiding is opgebouwd, wat de studiebelasting en de vereiste voorkennis is en wat je na het afronden van je opleiding precies kunt.

Gratis jaarabonnement op Adobe CC

Tijdens onze opleidingen wordt veel gebruik gemaakt van Adobe CC software. Wanneer je je inschrijft voor onze Web Engineer of MultiMedia Engineer opleiding dan ontvang je een jaar lang gratis toegang tot de studenten-versie van Adobe Creative Cloud!

 Schrijf je nu in!

Ga nu naar onze Open dag website en reserveer een plekje.

Kun je die zondag niet of wil je eerder langskomen? Je kunt altijd een afspraak maken om een keer koffie (of thee) te drinken met een van onze docenten. Neem gerust contact met ons op.

Hopelijk tot zondag 19 november!

Inschrijven nieuwsbrief

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Met dit formulier schrijf je je direct in voor onze maandelijkse nieuwsbrief updates. Blijf op de hoogte!


Recent Posts


Archieven


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.