Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Opleidingen


Hieronder tref je een overzicht aan van onze praktijkopleidingen en trajecten. Klik voor meer informatie op een van de opleidingen.

Start en duur
De opleidingen gaan twee keer per jaar van start, in het 1e kwartaal en 3e kwartaal. De opleiding MultiMedia Engineer duurt 12 (fulltime) of 18 (parttime) maanden. De andere opleidingen van 8 weken tot 12 maanden. Afhankelijk van de start en de duur van de opleiding, wordt deze onderbroken door twee weken kerstvakantie en/of drie weken zomervakantie.

Bekijk hier onze showcases!

Kom naar de open dag!
Toetsing en certificering
Om de theoretische kennis tussentijds te toetsen vindt er een aantal progressietesten plaats. De vaardigheden worden beoordeeld aan de hand van praktijkopdrachten. De definitieve beoordeling wordt voor het grootste deel gebaseerd op het eindproject en het theorie-examen. Na succesvolle afronding ontvang je een certificaat of een diploma. Afhankelijk van de opleiding, zijn in de curricula verschillende officiële Apple, Adobe, Maxon of Avid cursussen geïntegreerd. Deelname aan de examens van deze onderdelen is geen vereiste voor het certificaat voor de opleiding.

Inschrijfprocedure
Voorafgaand aan definitieve inschrijving vindt een persoonlijk intakegesprek met één van de docenten plaats. Criteria voor toelating vind je op de betreffende opleidingspagina. Ga naar deze pagina om je in te schrijven of neem contact op via e-mail of bel 020 462 39 39.

Het lesgeld voor de opleidingen kan in één keer of in termijnen worden betaald. Bij betaling in termijnen geldt een toeslag, deze toeslag vind je op de betreffende opleidingspagina.

Taal
Tenzij anders vermeld, worden alle opleidingen in het Nederlands gegeven. Het lesmateriaal en de software die gebruikt worden, zijn echter in het Engels.

Faciliteiten
Bij professionele opleidingen horen professionele faciliteiten, zoals praktijkruimtes, uitgerust met de nieuwste hard- en software, een audiostudio en een videostudio met greenscreen. Er zijn voldoende werkstations waarop studenten ook buiten de lesuren aan opdrachten kunnen werken. Verder bieden de koffieruimte en de royale kantine plaats voor ontspanning tijdens de pauzes. De faciliteiten staan studenten en cursisten tot hun beschikking van 10:00 tot 21:30 uur op maandag tot en met donderdag en van 10:15 tot 17:00 uur op vrijdag en zaterdag.

Persoonlijk informatiegesprek?
Voor meer informatie over de opleiding MultiMedia Engineer, de studiemogelijkheden aan Staffordshire University, of andere opleidingen bij College of MultiMedia, nodigen wij je uit voor een vrijblijvend persoonlijk informatiegesprek. Bel 020 462 39 39 voor een afspraak.

Open dag & workshops
Regelmatig organiseert College of MultiMedia een open dag met een reeks gratis workshops, masterclasses en demosessies. Houd de website in de gaten voor de exacte data.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.