Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Oscar winnen, bedrijfsfilm of videoclip maken? Volg de Proefles Video!
Heb je Hollywood aspiraties? Of ben je op zoek naar een opleiding waarmee je professionele bedrijfsfilms kunt maken? Misschien wil je wel graag leren hoe je een gave videoclip in elkaar zet? Voor al deze mogelijkheden – en nog veel meer! – kun je bij College of MultiMedia terecht voor de opleiding Professional Video Producer. Op 19 april organiseren wij een gratis proefles.

Video is nog steeds booming en vooral video op het web doet het goed. In 2016 groeiden zowel de kijktijd en de reclame-inkomsten voor online video. Kijkers en adverteerders weten dus steeds beter de weg te vinden naar videocontent. Daarom is dit hét moment om te investeren in je toekomst.

Opleiding Professional Video Producer

De opleiding Professional Video Producer is een opleiding die 6 maanden duurt. Gedurende deze periode volg je op dinsdag- en donderdagavond praktijkgerichte lessen. De opleiding bestaat uit drie modules die ieder een deel van het video vakgebied behandelen. De modules zijn:

– Visual Storytelling & Editing
– Motion Graphics & Compositing
– Interactive Storytelling & Presentation

Deze modules zijn ook los van elkaar te volgen om jezelf in een bepaalde richting te specialiseren. Na het volgen van de gehele opleiding ben je een allround videoprofessional die op verschillende vakgebieden in de videobranche werkzaam kan zijn.

Gratis proefles video

Ben je nieuwgierig geworden naar de opleiding, maar wil je eerst ervaren hoe deze er in de praktijk uitziet? Dat kan! CMM organiseert op woensdag 19 april een gratis proefles. Tussen 18.30 en 20.00 uur ben je van harte welkom om te ervaren hoe het is om bij ons les te volgen. Daarnaast kun je al je vragen over de opleiding op de docent afvuren. Zo krijg je een goed beeld van CMM in het algemeen, en de opleiding in het bijzonder.

Meer weten of jezelf inschrijven? Dat kan via https://cmm.nl/events/proefles-video-producer/.
Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Inschrijven nieuwsbrief

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Met dit formulier schrijf je je direct in voor onze maandelijkse nieuwsbrief updates. Blijf op de hoogte!


Recent Posts


Archieven


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.