Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Ontvang tot € 1000,- opleidingsbudget via STAP!

Over CMM

Welkom bij College of MultiMedia!

College of MultiMedia in Amsterdam verzorgt al sinds 1997 professionele opleidingen en trainingen op het gebied van multimedia, digital marketing en IT.
CMM biedt zowel fulltime als parttime opleidingen en verzorgt daarnaast een groot aantal cursussen en trainingen voor zowel beginners als gevorderden.

CMM is geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) en is een geautoriseerd trainingscentrum voor Adobe, Avid, MAXON, Blackmagic Design en NIMA.

Missie en visie

Meer dan 25 jaar geleden was het voor mij al duidelijk dat de verschillende disciplines van multimedia niet meer weg te denken zijn uit het dagelijks leven. Of het nu gaat om 3D-Design en -animatie, gaming, mobiele applicaties, sounddesign, interaction design, videoproductie, het maken van graphics, webdesign en multimedia authoring, College of MultiMedia biedt op elk gebied de nieuwste opleidingen en cursussen.

Bedrijven zijn nog steeds hard aan het groeien als het gaat om implementatie van multimediale manieren om zichzelf te profileren. CMM levert de professionals af die hiervoor nodig zijn. CMM alumni komen dan ook regelmatig terecht bij prestigieuze bedrijven als MTV en Endemol.

Ook zie ik een sterke toename van het aantal bedrijven dat bestaande medewerkers door CMM laat trainen en opleiden om op een steeds breder gebied van het multimedia pakket ingezet te kunnen worden. Multimedia-specialisten krijgen zo een steeds belangrijkere rol binnen het bedrijfsleven.

Word jij de nieuwste multimedia professional?
Ik hoop je gauw te mogen verwelkomen!

Guy Nicholson
Directeur College of MultiMedia


 CMM is als opleider geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en voldoet daarmee aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Door deze registratie is CMM vrijgesteld van BTW. Onze trainingen en opleidingen worden daarom zonder BTW gefactureerd.The Digital Marketing Institute is the world’s leading professional institute in the field of Digital Marketing. Working closely with experts, like Google, Twitter, LinkedIn and Facebook, the Institute promotes best current practice, theory and applied skills in Digital Marketing for individuals and organisations.

The Digital Marketing Institute is the global certification standard for digital marketing, certifying digital professionals in over 60 countries and 5 continents across the globe. They have certified more professionals to a single digital education standard than any other certification body.CMM is als enige in Nederland geautoriseerd trainingscentrum voor Avid Media Composer en Pro Tools. Wij verzorgen trainingen voor beginnende tot ver gevorderde postproductie professionals. U kunt bij ons ook een certificeringsexamen afleggen, zodat u Avid Certified professional wordt.CMM is geautoriseerd trainingscentrum voor MAXON Cinema 4D. We bieden zowel een opleiding als cursussen aan tot 3D Producer / designer. Tevens kunt u bij ons het certificeringsexamen MAXON Cinema 4D Artist afleggen.Het Nederlands Instituut voor Marketing is de beroepsvereniging en het exameninstituut op het gebied van marketing, communicatie en sales. NIMA ondersteunt professionals binnen die vakgebieden gedurende hun carrière op het terrein van kennis, professionele vaardigheden, biedt contactmomenten en inspiratie. NIMA geeft met examens en certificering duiding aan kennisniveaus en werkervaring. Het doel van NIMA is om voor iedere marketeer via verschillende leervormen en op ieder gewenst niveau zijn/haar persoonlijke groei en professionele ontwikkeling in het vak mogelijk te maken.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.