Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Faciliteiten

College of MultiMedia is voorzien van de modernste Apple computers en klaslokalen, voorzien van beamers en luidsprekers. Daarnaast hebben we alle overige benodigde faciliteiten, zoals gratis koffie, thee, versnaperingen en fruit! College of MultiMedia beschikt tevens over een aparte rokersruimte.

Bij professionele opleidingen horen professionele faciliteiten, zoals praktijkruimtes, uitgerust met de nieuwste hard- en software, een audiostudio en een videostudio met greenscreen. Er zijn voldoende werkstations waarop studenten ook buiten de lesuren aan opdrachten kunnen werken. Verder bieden de koffieruimte en de royale kantine plaats voor ontspanning tijdens de pauzes. De faciliteiten staan studenten en cursisten tot hun beschikking van 10:30 tot 21:30 uur op maandag tot en met donderdag en van 10:30 tot 17:00 uur op vrijdag en zaterdag.
CMM is als enige in Nederland geautoriseerd trainingscentrum voor Avid Media Composer en Pro Tools. Wij verzorgen trainingen voor beginnende tot ver gevorderde postproductie professionals. U kunt bij ons ook een certificeringsexamen afleggen, zodat u Avid Certified professional wordt.CMM is geautoriseerd trainingscentrum voor MAXON Cinema 4D. We bieden zowel een opleiding als cursussen aan tot 3D Producer / designer. Tevens kunt u bij ons het certificeringsexamen MAXON Cinema 4D Artist afleggen.The Digital Marketing Institute is the world’s leading professional institute in the field of Digital Marketing. Working closely with experts, like Google, Twitter, LinkedIn and Facebook, the Institute promotes best current practice, theory and applied skills in Digital Marketing for individuals and organisations.Het Nederlands Instituut voor Marketing is de beroepsvereniging en het exameninstituut op het gebied van marketing, communicatie en sales. NIMA ondersteunt professionals binnen die vakgebieden gedurende hun carrière op het terrein van kennis, professionele vaardigheden, biedt contactmomenten en inspiratie. NIMA geeft met examens en certificering duiding aan kennisniveaus en werkervaring. Het doel van NIMA is om voor iedere marketeer via verschillende leervormen en op ieder gewenst niveau zijn/haar persoonlijke groei en professionele ontwikkeling in het vak mogelijk te maken.Als onderwijsinstelling is CMM erkend door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en voldoet daarmee aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.