Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Werken bij CMM

Front-End Developer

Wil jij bij College of MultiMedia (CMM) in Amsterdam werken? Onze werksfeer is informeel en de eigen verantwoordelijkheid groot. We zijn altijd op zoek naar mensen die ons gezellige team kunnen versterken. Dus sluiten jouw opleiding en ervaring aan bij een van de onderstaande vacatures of ben je een specialist op een bepaald gebied van multimedia, laat dan wat van je horen!

Over College of MultiMedia
College of MultiMedia (CMM) in Amsterdam verzorgt al sinds 1997 professionele fulltime en parttime opleidingen en trainingen op het gebied van multimedia, IT en Digital Marketing. CMM is erkend door het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) en is een geautoriseerd trainingscentrum voor Adobe, Avid, MAXON, Blackmagic Design en NIMA. De trainingen worden, veelal door gecertificeerde trainers, verzorgd op onze moderne locatie in Amsterdam. Tevens is maatwerk / in-company training mogelijk op een externe locatie.

 


VACATURE: Trainer/Docent (algemeen)

Functieomschrijving:
Als trainer/docent geef je trainingen en opleidingen voor particulieren en bedrijven in het gebruik van verschillende multimedia software pakketten. Naast de klassikale instructies ligt de nadruk bij College of MultiMedia op het gebruik van de software en zal er tijdens de trainingen veel aandacht besteedt worden aan hands-on instructies voor de gebruikers. Onze trainingen worden over het algemeen gegeven op basis van bestaand lesmateriaal. Je werkt samen met een team van vaste docenten / trainers en een aantal freelancers die de verschillende cursussen en opleidingen binnen CMM verzorgen. De meeste trainingen zullen met regelmaat worden ingepland op locatie van CMM in Amsterdam, echter is er ook de mogelijkheid dat er maatwerktrainingen worden georganiseerd op locatie van onze klanten.

Functie-eisen:
Afhankelijk van het specialisme van de docent / trainer vragen wij deskundigheid en ruime ervaring in het gebruik van Apple computers en software van Apple en Adobe. Hierbij kan men denken aan gecertificeerd zijn in Adobe Photoshop, InDesign en/of Illustrator maar ook Apple Final Cut Pro of Logic.

Je beschikt over vaardigheid in het interpreteren en toepassen van nieuwe technologieën en ontwikkelingen. Je hebt daarnaast een hart voor onderwijs, je vindt het leuk om zowel met beginners als met gevorderden om te gaan. Je bent flexibel inzetbaar, je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels en je hebt affiniteit met nieuwe media.

Daarnaast zijn de volgende kerncompetenties van belang:

  • Je bent analytisch
  • Je bent communicatief sterk.
  • Je bent flexibel en in staat om in te spelen op de behoefte van de cursisten zonder focus te verliezen

Arbeidsvoorwaarden:
Het aantal uren alsmede de vergoeding worden in overleg bepaald. Ben je geïnteresseerd? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Harald Schilling via 020-4623939 of per e-mail via info@cmm.nl.


Open sollicitatie

Ben je een specialist op een bepaald gebied in de MultiMedia en/of heb je ervaring in het lesgeven van bepaalde paketten, neem dan nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor sollicitaties kun je contact opnemen via e-mail of telefoon: 020 – 462 3939.

Egelenburg 150 – 152
1081 GK AMSTERDAM
Tel: 020 – 462 39 39
Fax: 020 – 462 39 30
http://www.cmm.nl

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.