Masters at MultiMedia Education!
 • Certified
 • Certified
 • Certified
 • Certified
 • Certified

Werken bij CMM

Front-End Developer

Wil jij bij College of MultiMedia (CMM) in Amsterdam werken? Onze werksfeer is informeel en de eigen verantwoordelijkheid groot. We zijn altijd op zoek naar mensen die ons gezellige team kunnen versterken. Dus sluiten jouw opleiding en ervaring aan bij een van de onderstaande vacatures of ben je een specialist op een bepaald gebied van multimedia, laat dan wat van je horen!

Over College of MultiMedia
College of MultiMedia geeft sinds 1997 professionele opleidingen en cursussen in de diverse disciplines van multimedia. CMM biedt zowel fulltime als parttime opleidingen. Daarnaast verzorgt CMM een groot aantal cursussen voor zowel beginners als gevorderden.

CMM is het enige authorized training centre voor AVID in de Benelux en is tevens geautoriseerd in het geven van trainingen in Maxon en Adobe en heeft ruime ervaring als opleider voor gebruikers/professionals. Onze opleidingen en trainingen worden gegeven door ervaren en gecertificeerde trainers.


VACATURE STAGE: Marketing stagiaire
Beschikbaarheid op aanvraag

Functieomschrijving:
De marketing stagiaire wordt bij het gehele marketing proces betrokken. Van het verzinnen van nieuwe campagnes tot het uitvoeren er van. Afhankelijk van de opdracht vanuit school stellen we gezamenlijk een plan op voor de invulling van je stage. Verder zul je je bezig houden met social media, SEO en het organiseren van evenementen.

College of MultiMedia is een creatieve organisatie met een jonge uitstraling. Je komt binnen in een klein team waar veel tijd en aandacht aan marketing wordt besteed.

Functie-eisen:

 • Je bent commercieel ingesteld.
 • Je bent communicatief sterk.
 • Je spreekt en schrijft foutloos en vloeiend Nederlands en Engels.
 • Je bent bekend met de diverse social media en de werking ervan.
 • Je kan goed overweg met Apple computers.
 • Je hebt affiniteit met nieuwe media.

Arbeidsvoorwaarden:
Het aantal uren, de duur van de stage alsmede een eventuele vergoeding worden in overleg bepaald.

Ben je geïnteresseerd? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Patricia de Rooi via 020-4623939 of per e-mail via info@cmm.nl.


VACATURE STAGE: Office Assistent(e)
Beschikbaarheid op aanvraag

Functieomschrijving:
In de basis zul jij ondersteuning gaan bieden aan onze Office Manager. De Office Manager zorgt dat alles binnen College of MultiMedia op rolletjes verloopt, van de inschrijvingen tot de lesboeken en van het bestellen van pennen tot aan de vergadering. Als Office Assistent zul je je onder andere bezig houden met de afhandeling van binnenkomende telefoongesprekken, faxen en e-mails. Daarnaast zorg je er als gastheer/-vrouw voor dat de cursisten ontvangen worden en verzorg je de faciliteiten, zoals het bestellen van de catering. Ook worden bij het Office Management diverse administratieve werkzaamheden verricht waarbij je zult ondersteunen, je kunt hierbij denken aan het verzenden van informatie, het verwerken van inschrijvingen en het beheren van kantoorbenodigdheden, folder- en studiemateriaal.

Op de afdeling Sales en Marketing zul je één dag per week worden ingezet. Hier ondersteun jij het team met onder andere het voorbereiden van salesacties, het bijwerken van de database door middel van telefonisch klantencontact en het voorbereiden van evenementen.

Functie-eisen:

 • Je bent representatief.
 • Je hebt een klantgerichte, commerciële instelling.
 • Je bent communicatief vaardig.
 • Je hebt een nauwkeurige werkwijze.
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.
 • Je kan goed overweg met computers en Office en werken met Apple moet geen probleem zijn.
 • Je hebt affiniteit met nieuwe media.
 • Je bent woonachtig in de regio Amsterdam

Arbeidsvoorwaarden:
Wij zijn op zoek naar een stagiair bij onze organisatie voor minimaal 4 dagen per week. Het aantal uren, de duur van de stage alsmede een eventuele vergoeding worden in overleg bepaald.

Ben je geïnteresseerd? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Patricia de Rooi via 020-4623939 of per e-mail via info@cmm.nl.


VACATURE: Trainer/Docent (algemeen)

Functieomschrijving:
Als trainer/docent geef je trainingen en opleidingen voor particulieren en bedrijven in het gebruik van verschillende multimedia software pakketten. Naast de klassikale instructies ligt de nadruk bij College of MultiMedia op het gebruik van de software en zal er tijdens de trainingen veel aandacht besteedt worden aan hands-on instructies voor de gebruikers. Onze trainingen worden over het algemeen gegeven op basis van bestaand lesmateriaal. Je werkt samen met een team van vaste docenten / trainers en een aantal freelancers die de verschillende cursussen en opleidingen binnen CMM verzorgen. De meeste trainingen zullen met regelmaat worden ingepland op locatie van CMM in Amsterdam, echter is er ook de mogelijkheid dat er maatwerktrainingen worden georganiseerd op locatie van onze klanten.

Functie-eisen:
Afhankelijk van het specialisme van de docent / trainer vragen wij deskundigheid en ruime ervaring in het gebruik van Apple computers en software van Apple en Adobe. Hierbij kan men denken aan gecertificeerd zijn in Adobe Photoshop, InDesign en/of Illustrator maar ook Apple Final Cut Pro of Logic.

Je beschikt over vaardigheid in het interpreteren en toepassen van nieuwe technologieën en ontwikkelingen. Je hebt daarnaast een hart voor onderwijs, je vindt het leuk om zowel met beginners als met gevorderden om te gaan. Je bent flexibel inzetbaar, je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels en je hebt affiniteit met nieuwe media.

Daarnaast zijn de volgende kerncompetenties van belang:

 • Je bent analytisch
 • Je bent communicatief sterk.
 • Je bent flexibel en in staat om in te spelen op de behoefte van de cursisten zonder focus te verliezen

Arbeidsvoorwaarden:
Het aantal uren alsmede de vergoeding worden in overleg bepaald. Ben je geïnteresseerd? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Harald Schilling via 020-4623939 of per e-mail via info@cmm.nl.


Open sollicitatie

Ben je een specialist op een bepaald gebied in de MultiMedia en/of heb je ervaring in het lesgeven van bepaalde paketten, neem dan nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor sollicitaties kun je contact opnemen via e-mail of telefoon: 020 – 462 3939.

Egelenburg 150 – 152
1081 GK AMSTERDAM
Tel: 020 – 462 39 39
Fax: 020 – 462 39 30
http://www.cmm.nl

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.