Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Ontvang tot € 1000,- opleidingsbudget via STAP!

Per januari certificeren voor El Capitan!
Deze herfst heeft Apple traditiegetrouw een update uitgebracht voor hun OS X besturingssysteem. El Capitan heeft een verfijndere gebruikservaring en samen met een aantal verbeteringen wordt jouw Mac weer optimaal benut. Met ingang van januari 2016 zal CMM als geautoriseerd trainingscentrum van Apple de nieuwe trainingen aanbieden! Ook voor Mac Management en Mac Integration kun je op ons vertrouwen.

Wat is er nieuw?

Het besturingssysteem OS X El Capitan heeft heel wat handige verbeteringen voor je Mac: nieuwe manieren om met meerdere vensters en Spaces te werken, nog beter zoeken met Spotlight, verbeteringen in ingebouwde apps zoals Foto’s, Safari, Mail en Kaarten, en een compleet nieuwe Notities-app waarin je niet alleen je aantekeningen kwijt kunt, maar ook foto’s, webkoppelingen, en nog veel meer. En over de gehele linie betere prestaties, zodat alles soepeler gaat, van gamen tot het openen van apps en het ophalen van e‑mail.

El Capitan is nu gratis te downloaden.

Cursusaanbod

Als Apple Authorised Training Centre verzorgt College of MultiMedia de officiële OS X cursussen. Het nieuwe El Capitan lesmateriaal van Apple komt binnenkort uit en dan gaan we meteen van start!

Support Essentials

Met de gecertificeerde OS X 101 Support Essentials cursus leer je om, op professioneel niveau, ondersteuning te bieden aan Mac gebruikers. Na de cursus ken je alle ins en outs van het Apple besturingssysteem. Aan het eind van de cursus kun je examen doen om “Apple Certified Support Professional” te worden

De eerste data voor de cursus Support Essentials zijn gepland op 20, 21, 22 januari 2016.

Updaten certificering

Traditiegetrouw zullen er El Capitan update dagen worden georganiseerd voor alle Apple Certified Professionals. De eerste datum hiervoor staat 1 februari 2016 op de agenda. In één dag leer jij alle nieuwe features én neem je deel aan het officiële Apple examen: Support Essentials 10.11.

Mac Management

In de cursus Mac Management Basics zal je leren om meerdere Mac computers binnen jouw organisatie op efficiënte wijze uit te rollen en te onderhouden.

Je kunt vervolgens eventueel examen doen om ‘Apple Certified Associate – Mac Management 10.11’ te worden.

Mac Integration

In het geval dat er een of meerdere Mac’s geintegreerd moeten worden in een bestaande (Windows) omgeving dan is de cursus Mac Integration Basics hiervoor de uitgelezen cursus.

Je kunt vervolgens eventueel examen om ‘Apple Certified Associate – Mac Integration 10.11’ te worden.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Met dit formulier schrijf je je direct in voor onze maandelijkse nieuwsbrief updates. Blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Recent Posts


Archieven


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.