Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Ontvang tot € 1000,- opleidingsbudget via STAP!

Prijswinnaars bekend!
In de afgelopen periode hadden we twee leuke acties waarbij een kekke gadget te winnen viel. Zo was er een VR bril te vergeven via onze Digital Marketing cursuspagina en een Video deurbel voor bezoekers van onze nieuwe website. Inmiddels zijn de gelukkige prijswinnaars hiervan bekend!

Video Deurbel

Wij vroegen al onze relaties om hun feedback op onze nieuwe website met ons te delen. Als gevolg hiervan kregen we veel positieve reacties retour, met natuurlijk ook nuttige tips hoe we ons verder kunnen verbeteren. En hard werken wordt uiteraard beloond dus was er een heuse Ring Video Wifi Doorbell te vergeven aan één van deelnemers.
Middels een loting kwam de heer Harry Lieferink (foto) van ITAMSoft B.V. uit de bus. “Ik ben bijzonder content met de deurbel. Stond op het punt om er zelf een te kopen” aldus de gelukkige winnaar.
Wij willen iedereen die meegedaan heeft nogmaals hartelijk danken en wensen de winnaar veel plezier met het cadeau!

VR Bril

Om te bepalen hoe goed je huidige skills op het gebied van Digital Marketing zijn, heeft CMM onlangs een online test op haar website gelanceerd.
In maart maakte iedereen die deze test invulde kans op een CMM VR bril. Van alle inzendingen was dhr. Anne Jan Zandstra van het ID College de gelukkige winnaar. Wij wensen Anne Jan hier veel plezier mee!

vr-event-cmm

Inschrijven nieuwsbrief

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Met dit formulier schrijf je je direct in voor onze maandelijkse nieuwsbrief updates. Blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Recent Posts


Archieven


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.