Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Ontvang tot € 1000,- opleidingsbudget via STAP!

Proefles 3D: Laatste kans & Open dag 31 mei 2015
proefles_newsitem

Inmiddels zijn we met klassen vol enthousiaste studenten aan het eerste semester van 2015 begonnen. Op dinsdag 21 april start de opleiding 3D Producer en.. er zijn nog plaatsen! Eerst even komen proeven? Kom dan naar de proefles van 8 april.
Wil je in september starten met een opleiding, dan hebben wij zondag 31 mei een uitgebreide open dag voor je in de aanbieding!

Proefles 3D – 8 April 2015

Altijd al gedroomd van het maken van indrukwekkende 3D animaties?
Op woensdag 8 april om 18.30 uur kun jij tijdens de proefles zelf komen proberen of jij daarvoor in de wieg gelegd bent!

Onze opleiding 3D Producer van zes maanden gaat op dinsdag 21 april 2015 weer van start. Jij krijgt les van een echte expert, want naast Certified Maxon Trainer is onze docent Cinema 4D Lead Instructor van Nederland.
De opleiding behandeld het proces van het maken van 3D objecten en animaties, van begin tot het eind. Na een eerste kennismaking met de software wordt direct het belang van een goede project planning aangehaald. Het werken van synopsis naar een production storyboard tot de uiteindelijke animatie worden allemaal behandeld.

Wil je de proefles bijwonen? Meld je dan hier aan!

Open dag – 31 mei 2015

Tijdens onze open dag op zondag 31 mei 2015 kun je van 12.00 tot 17.00 uur gezellig bij ons binnen lopen. Je kunt dan kennis maken met onze docenten en studenten, zien wat voor faciliteiten en lesmateriaal we gebruiken en informatie krijgen over al onze opleidingen en cursussen.

We hebben ook een leuk programma samengesteld. Zo zijn er proeflessen voor Video, 3D en Web en kun je een informatiesessie bijwonen over de inhoud van de opleidingen. Zo kun jij goed ervaren of een opleiding bij je past!

Voor de meer gevorderden aanwezigen organiseren wij een drietal interessante masterclasses, een mooie gelegenheid om jouw kennis te vergroten!

Alle informatie, het programma en de mogelijkheid tot inschrijven voor de proeflessen vind je op deze open dag pagina.
Deelname is uiteraard gratis!

Inschrijven nieuwsbrief

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Met dit formulier schrijf je je direct in voor onze maandelijkse nieuwsbrief updates. Blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Recent Posts


Archieven


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.