Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Ontvang tot € 1000,- opleidingsbudget via STAP!

Samenwerking met SLBdiensten voor inkoop software
College of MultiMedia is verheugd aan te kunnen kondigen dat zij een samenwerking is gestart met SLBdiensten. Zij bieden middels de webwinkel Slim.nl een speciale studentenlicentie aan van de Adobe Creative Cloud software. Reuze handig dus als je bij ons komt studeren!

Als student bij College of MultiMedia ben je naast de lesuren bij ons op locatie, vaak thuis of op het werk ook nog bezig met oefenen en het maken van opdrachten.
Daarbij komt het natuurlijk goed van pas als je de software die we gebruiken ook op jouw eigen computer tot je beschikking hebt.
We zijn daarom een samenwerking gestart met SLBdiensten om de aanschaf van software voor studenten makkelijker en goedkoper te maken!

Adobe Creative Cloud
Tijdens veel van onze opleidingen maken we, naast andere toepassingen, gebruik van de software van Adobe.
Middels de ‘Creative Cloud’ biedt Adobe een breed scala aan creatieve applicaties aan, voor zowel Web als DTP, Video en Audio.
De mogelijkheid voor een voordeligere aansluiting voor studenten bestond reeds, maar door de samenwerking met SLBdiensten krijgen onze studenten via Slim.nl de studentenlicentie nu nóg voordeliger.
De besparing ten op zichte van een normale licentie is zelfs meer dan 80%.
Studeren wordt zo dus nog aantrekkelijker!

Aanmelden

De studentenlicentie is geldig voor één jaar en wordt door de student zelf aangeschaft via Slim.nl. Wil je hier gebruik van maken dan kun je dit aangeven bij College of MultiMedia en wij zorgen dan dat er bij Slim.nl een account voor je wordt aangemaakt.

De mogelijkheid voor het aanschaffen van een studentenlicentie is enkel mogelijk voor studenten die een opleiding van minimaal 4 maanden volgen. Deelnemers aan cursussen komen helaas niet voor deze licentie in aanmerking.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Met dit formulier schrijf je je direct in voor onze maandelijkse nieuwsbrief updates. Blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Recent Posts


Archieven


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.