Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Vanaf 1 juni weer klassikale trainingen en opleidingen!

Online livestream in overleg mogelijk

Vergoeding scholing via UWV


financiering

CMM heeft een samenwerkingsovereenkomst met het UWV voor het verzorgen van scholing. We bieden diverse opleidingen voor beroepen waar veel vraag naar is op de arbeidsmarkt. Het UWV noemt dit ‘kansberoepen’ of ‘krapteberoepen’.

Het UWV bekijkt per persoon of iemand in aanmerking komt voor een vergoeding van scholing. We adviseren je om hiervoor contact op te nemen met je contactpersoon/coach. Je kunt daarbij aangeven dat CMM onder de naam MultiMedia Education B.V. als opleider geregistreerd staat in het systeem van het UWV.

Om dit proces te ondersteunen, bespreken we graag je scholings- en carrièrekansen en kunnen we een offerte op maat voor je maken, welke je kunt bespreken met het UWV.

Baanintentie
De hoogte van een mogelijke vergoeding vanuit het UWV is mede afhankelijk van het feit of je een baanintentie van een potentiële werkgever kunt overleggen. Dit is een schriftelijke verklaring van een bedrijf (of ZZP-er) waarin wordt aangegeven dat ze je in principe in dienst willen nemen voor minimaal 6 maanden en 20 uur per week. Onze adviseurs kunnen je helpen met de opzet van deze brief.

Opleidingen met toekomst!
Onze opleidingen zijn compleet, actueel en praktijkgericht en worden verzorgd door professionele docenten. We verdelen de opleidingen in de volgende categorieën: Web, Video, 3D, Digital Marketing en UX Design.

Voorbeelden van opleidingen
CMM biedt een groot aantal opleidingen, die zowel parttime als fulltime gevolgd kunnen worden. Bezoek de specifieke pagina’s van onderstaande opleidingen voor uitgebreide informatie en startdata:

Web Designer

Web Engineer (Web Designer + Front-End Developer)

Professional Video Producer

3D Producer

Certified Digital Marketing Professional

UX Design

Adobe Authorised trainingen

PHP / MySQL

Neem gerust contact op met een van onze adviseurs via 020-462 39 39 of info@cmm.nl om de mogelijkheden te bespreken!

 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Met dit formulier schrijf je je direct in voor onze maandelijkse nieuwsbrief updates. Blijf op de hoogte!


Recent Posts


Tags


Archieven


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.