Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Ontvang tot € 1000,- opleidingsbudget via STAP!

Examen Project Theo LoupattyToen Lars mij lang geleden een korte demo van Cinema 4D gaf tijdens een cursus Illustrator (“want 3D in Illustrator is meh, je moet Cinema 4D hebben”) was mijn interesse in 3D meteen aangewakkerd. Hij liet zien dat je met een paar klikken kleine kubussen op wat 3D tekst kon laten vallen en daardoor de letters kon laten omvallen. Het grappige was dat Lars er zelf nog om ging lachen… Toen merkte je al goed dat Lars gepassioneerd was van 3D. 

En van die passie is niks verloren tijdens de opleiding 3D Producer die ik in 2015 mocht volgen. Lars’ aanstekelijke manier van lesgeven heeft er bij geholpen dat ik nu ook – op mijn eigen manier – passie voor 3D heb. Hoe gaaf is het om een idee wat je in je hoofd hebt haast levensecht in 3D op het scherm te toveren. Je creëert je eigen wereld, maakt het haast tastbaar. Als allround vormgever miste ik tot dan toe dat stukje diepte in mijn werk (pun intended).

Mijn eindexamenproject “Fido’s Day Off” heb ik in krap 3,5 week voor elkaar gebokst. Het was zweten en zwoegen maar ik ben meer dan tevreden over het eindresultaat. Het mooie van zo’n project is dat je cameraman, geluidstechnicus, belichtingsman én regisseur in één bent. Oh ja, en decor bouwer :-)  Nu zit Fido in zijn autootje maar in toekomstige projecten wil ik hem laten bewegen, meer dingen laten doen. Wellicht krijgt hij zijn eigen animatie serie ;-) Dat is nou het leuke van 3D Producer, je krijgt steeds nieuwe ideeën…

Naam student:
Theo Loupatty

Opleiding:
3D Producer

Theo Loupatty over deze opleiding:

“Wat een ontzettend gave opleiding is dat toch, dat 3D Producer!”

Fido's Day Off

Interesse in de opleiding 3D Producer?

Bekijk dan snel meer!

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.