Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Ontvang tot € 1000,- opleidingsbudget via STAP!

Steeds meer MBO-studenten kiezen voor CMM
hbo1

Op 3 november was College of MultiMedia met een stand aanwezig op de HBO-markt van het Koning Willem I College in ’s-Hertogenbosch. Tijdens deze voorlichtingsavond konden de MBO-studenten zich laten informeren over vervolgmogelijkheden na hun huidige studie.

Basisbeurs afgeschaft
De aanleiding voor CMM om hieraan deel te nemen, is dat we hebben gemerkt dat steeds meer MBO-studenten na hun studie voor een particuliere opleiding kiezen. Een belangrijke oorzaak hiervan is de wijziging van de studiefinanciering. Per september 2015 is de basisbeurs voor HBO en WO afgeschaft. Studenten moeten nu geld lenen en bouwen dus een studieschuld op. Een relatief korte gespecialiseerde particuliere opleiding wordt hierdoor een aantrekkelijk alternatief.

Tijdens de voorlichtingsavond hebben we met veel studenten en hun ouders gesproken. Hieruit blijkt dat onze opleidingen voor veel MBO’ers interessant zijn vanwege:

– Specialistische opleidingen op het gebied van Web, Video en 3D.
– Relatief korte en intensieve opleidingen van 4 maanden tot 1,5 jaar, waarbij je snel wordt klaargestoomd voor de arbeidsmarkt.
– Specialistische opleidingen i.p.v. generalistische opleidingen aan HBO.
– Mogelijkheid om parttime te studeren, zodat men tegelijk kan werken (en geld kan verdienen).

Voor studenten die al zeker weten dat ze professional willen worden op het gebied van Web, Video of 3D zijn onze specialistische opleidingen daarom een uitstekende keuze.

Open dag 22 november
Wil je zelf kennismaken met de opleidingen van College of MultiMedia? Kom dan zondag 22 november naar onze Open dag! Je kunt dan proeflessen volgen en al je vragen voorleggen aan onze opleidings-adviseurs en docenten.

Graag tot ziens bij CMM!

Inschrijven nieuwsbrief

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Met dit formulier schrijf je je direct in voor onze maandelijkse nieuwsbrief updates. Blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Recent Posts


Archieven


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.