Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Ontvang tot € 1000,- opleidingsbudget via STAP!

Succesvolle eerste cursus Diploma of Digital Marketing!
cloud3

“Een stevige en waardevolle basis”

“Inhoudelijk goed gefundeerd”

Het is al weer een paar weken geleden dat wij onze nieuwe cursus Professional Diploma of Digital Marketing introduceerden. Inmiddels hebben de eerste cursisten de online marketing opleiding gevolgd. Een van de cursisten, Harry Oosterbeek, beschrijft de cursus als volgt: “Vijf dagen van verhelderende inzichten in technieken en do’s and dont’s van digital marketing. Inhoudelijk goed gefundeerd en opgediend in een open en prettige sfeer. Een stevige en waardevolle basis om met voorsprong op door te bouwen.”

Kwaliteitsgarantie

De cursus is ontworpen door digital marketing professionals en is goedgekeurd door het Syllabus Advisory Council. Dit houdt in dat bedrijven als Google, Microsoft, Twitter en PayPal de continue innovatie en kwaliteit van de cursus waarborgen. Na de 5-daagse cursus kunt u zich direct aanmelden om examen te doen. Indien u het examen behaalt komt u in het bezit van het internationaal erkende Professional Diploma of Digital Marketing. U kunt uzelf dan gediplomeerd online marketeer noemen!

De cursus is geschikt voor mensen met een eigen bedrijf die meer op het online marketing-vlak willen doen, voor ‘traditionele’ marketeers die meer willen weten van het online-gedeelte van hun vakgebied of voor mensen die een carrière-switch naar online marketing overwegen.

 “Nieuwe CMM Cursus waar ik al jaren op wachtte voldoet weer zoals gewoonlijk aan mijn wensen.”

Govard-Jan de Jong

De cursusinhoud

College of MultiMedia is de enige opleider in de Benelux die deze cursus verzorgt. Vanaf vrijdag 23 januari 2015 gaat de cursus voor de tweede keer van start en zal er op 30 januari, 6 februari, 13 februari en 20 februari 2015 een lesdag zijn. Heeft u liever vijf leerzame dagen aaneengesloten? Van 16 tot en met 20 maart zal er in Eindhoven een bootcamp gegeven worden.

De cursus wordt verzorgt door een online marketing specialist met jarenlange ervaring. De onderwerpen die behandeld worden zijn:

– Introduction to Digital Marketing
– Search Engine Optimization
– Pay Per Click Marketing
– Email Marketing
– Digital Display Advertising
– Mobile Marketing
– Web Analytics
– Social Media Marketing
– Planning Your Digital Marketing Campaign

De cursus en het lesmateriaal zijn in het Engels.

Bent u klaar voor een nieuwe uitdaging? Schrijf u dan nu in en word een expert in Digital Marketing!
Voor meer cursusinformatie klik hier!

 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Met dit formulier schrijf je je direct in voor onze maandelijkse nieuwsbrief updates. Blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Recent Posts


Archieven


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.