Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Ontvang tot € 1000,- opleidingsbudget via STAP!

Virtual Reality evenement – 6 april
Mogelijk heb je ze al voorbij zien komen; 360 graden video’s op YouTube en Facebook. Op websites kan je de camera ronddraaien in een spelende video. Ben je in het bezit van een Oculus Rift, Google Cardboard of gelijkende VR-bril, dan wordt de oriëntatie in de video bepaald door je kijkrichting. Hiermee komt Virtual Reality in de huiskamer een grote stap dichterbij.

3D Evenement: VR en geavanceerd renderen met Cinema 4D
Woensdagmiddag 6 april a.s. staat in het teken van 3D rendertechnieken met Cinema 4D, de befaamde 3D visualisatie- en animatiesoftware van MAXON.

Renderen is de laatste stap in de graphics pipeline en met het complexer worden van 3D computer graphics inmiddels ook een specialiteit geworden. Graag nodigen wij je uit tot het bijwonen van deze middag waarin je de volgende demonstraties kunt verwachten:

Rendering voor VR met spherical camera’s (Lars Scholten, docent bij CMM)
Hoe maak je 360 graden draaiende computerbeelden voor Oculus Rift, Google Cardboard of gelijkende VR-bril? Hoe render je ze voor YouTube en Facebook, en met welke software kun je VR afspelen?

GPU rendering in Cinema 4D met Octane (Tim van Helsdingen)
Hoe kun je supersnel renderen in Cinema 4D?

Physical rendering met Arnold in Cinema 4D (Lars Scholten, docent bij CMM)
Hoe maak je mooie renderings zoals in films als Monster House, Pacific Rim en Gravity?

VR installatie De Schommel (Happy Ship)
Heeft u altijd al willen schommelen in de kerk? Probeer het uit met deze VR installatie. De Schommel is gemaakt met Cinema 4D.

Inschrijven
Dit door Mediamachine georganiseerde event is gratis en in principe voor iedereen toegankelijk die geïnteresseerd is in 3D computer graphics. Drank en versnaperingen op eigen kosten. Schrijf je snel in want het aantal zitplaatsen is beperkt. Klik hier voor inschrijving en programma.

  • Datum: 6 april 2016
  • Tijd: 14.00 – 17.30 uur
  • Locatie: Club Cinema, Duivendrechtsekade 85, Amsterdam

Proefles Opleiding 3D Producer
Wil je zelf als 3D professional aan de slag? Volg dan op 30 maart van 18.30 tot 20.00 een proefles voor onze opleiding 3D Producer bij CMM! Inschrijven kan via onze website.

Wil je alleen leren werken met Cinema 4D? Dan kun je eens kijken naar onze cursus Cinema 4D Basics of Cinema 4D Practitioner.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Met dit formulier schrijf je je direct in voor onze maandelijkse nieuwsbrief updates. Blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Recent Posts


Archieven


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.