Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Volg Cinema 4D for Motion Graphics met 20% korting!


Cinema 4D for Motion Graphics

Steeds vaker willen bedrijven zich profileren met catchy, kleurrijke en levendige animatie waar niet direct fotorealisme centraal staat, maar beweging, timing en engagement de hoofdrol spelen. Als jaren is Cinema 4D een onbetwiste kampioen in het effectief opzetten van motion graphics waar geen andere 3D software aan kan tippen.

Op 21, 22 en 23 november verzorgt onze MAXON Lead Instructor Lars Scholten voor het eerst onze nieuwe training Cinema 4D for Motion Graphics. Deze training is een echte ‘advanced level’ training, die ook/juist geschikt is voor 3D-professionals die al wat meer ervaring hebben met Cinema 4D. Tijdens de training ga je een (flinke) stap verder en leer alles over geavanceerde animatie technieken, met de MoGraph en Dynamics module.

Speciaal voor relaties van CMM hebben we nu een prachtige aanbieding voor de eerste training die we verzorgen: Wanneer je je aanmeldt voor de training die 21 november start, dan ontvang je 20% korting. Gebruik hiervoor de code ’20C4DFMG’ in het veld ‘Opmerkingen’. Je betaalt dan € 796,- i.p.v. € 995,- voor deze 3-daagse training! De korting wordt toegepast op de factuur die je na je inschrijving ontvangt.

We hebben al voldoende deelnemers om de 21e van start te gaan, dus sluit je snel aan via onze website!

Inschrijven nieuwsbrief

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Met dit formulier schrijf je je direct in voor onze maandelijkse nieuwsbrief updates. Blijf op de hoogte!


Recent Posts


Archieven


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.